AcasăȘTIRI EXTERNEJustiția din California, făcută de un judecător transgender. Numirea controversată a guvernatorului!

Justiția din California, făcută de un judecător transgender. Numirea controversată a guvernatorului!

Andi MudrykAndi Justiția din California, făcută de un judecător transgender. Numirea curajoasă a guvernatorului!Mudryk became the first openly transgender person appointed to serve as a judge in California, according to an announcement by Gov. Gavin Newsom's office Friday.

Andi Mudryk, care a fost numit judecător la Curtea Superioară a Comitatului Sacramento, se numără printre cele opt noi numiri judiciare anunțate vineri de oficialii guvernatorului din California. Mudryk este al doilea judecător în mod deschis transgender care servește justiția din California și primul numit vreodată de un guvernator.

Andi Mudryk, în vârstă de 58 de ani, va ocupa funcția de judecător la Tribunalul Superior al comitatului Sacramento. „Sunt recunoscătoare guvernatorului Newsom pentru că a creat o viziune a Californiei pentru toți”, a declarat aceasta.

Mudryk locuiește în Sacramento din 2009 și a spus că se simte mândră că servește comunitatea, potrivit Los Angeles Times. Ea s-a angajat să-și folosească experiențele pentru a se asigura că toți cei care apar în fața ei sunt bineveniți în sistemul judiciar.

A practicat avocatura timp de peste 3 decenii

Mudryk a spus că experiențele ei ca femeie transgender, persoană cu un handicap semnificativ, părinte al unui bărbat de culoare adult și descendent al supraviețuitorilor evrei ai Holocaustului au stimulat o carieră juridică petrecută în susținerea drepturilor civile ale tuturor oamenilor.

Născută cu osteogeneză imperfectă, cunoscută drept boala a oaselor fragile, ea a spus că a suferit peste 100 de fracturi în viața ei. Mudryk a spus că este mândră că este transgender, care a făcut tranziția în ultimii patru ani și a fost acceptată și promovată ca parte a administrației Newsom.

Ea a practicat avocatura timp de 33 de ani, a lucrat la Disability Rights California din 2006 până în 2016, a petrecut anul următor ca director executiv al Disability Rights Advocates și, un an după aceea, ca director de litigii și advocacy la Neighborhood Legal Services din Los Angeles.

author avatar
Andreea Vlad
372 afisari

5 COMENTARII

  1. odata candva se numeau devianti acum se numesc progresisti, luptati tovarasi pentru egalitate :))

  2. Le merge bine la astia in america. Au pus mana si pe sistemul de invatamant in anumite locuri.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger