AcasăȘTIRI EXTERNEJoe Biden vrea ca 4 iulie să fie „Ziua Independenței de virus”...

Joe Biden vrea ca 4 iulie să fie „Ziua Independenței de virus” – VIDEO

Joe BidenJoe Biden vrea ca 4 iulie să fie „Ziua Independenței de virus” - VIDEO

Președintele Joe Biden s-a adresat americanilor pentru a le transmite că își dorește ca America să poată „marca independența” față de Covid-19 pe 4 iulie dacă oamenii se vor vaccina împotriva coronavirusului.

În prima sa intervenție televizată, Biden le-a cerut statelor să fie pregătite ca începând cu 1 mai toți adulții eligibili să se poată vaccina. În prezent, prioritate au oamenii în vârstă și bolnavii cronic, scrie BBC.

Biden a vorbit chiar în ziua în care se împlinea un an de la declararea oficială a pandemiei de SARS-CoV-2. O jumătate de milion de americani au murit de atunci – mai mult decât în cele două Războaie Mondiale și în cel din Vietnam la un loc.

Vaccinare pentru toată America

De la 1 mai, Joe Biden vrea ca vaccinarea să fie la liber, pentru toată populația. Aceasta a fost, de fapt, vestea cea mare pe care le-a dat-o americanilor în primul său discurs televizat în calitate de președinte.

„Dacă facem asta împreună, până la 4 iulie sunt șanse mari ca voi, familia voastră și prietenii să vă puteți întâlni în curte și să sărbătoriți Ziua Independenței”, le-a spus Joe Biden americanilor. El a adăugat că atunci, țara va putea celebra nu numai Ziua Independenței, ci și „independența de acest virus”.

Anul trecut, mulți americani au fost obligați să renunțe la paradele, spectacolele de artificii și petrecerile la grătar, organizate de sărbătoarea națională din 4 iulie.

author avatar
Andreea Vlad
135 afisari

3 COMENTARII

  1. Biden uită și cum îl cheamă. Efectiv, uită cum îl cheamă. Este impropriu să afirmi că Biden vrea ceva. Omul – votat de, cel mult, 20 de milioane de cetățeni (inclusiv decedați) nu mai are ceea ce se cheamă voință, nici putirință. El, abia, abia, cu chiu cu vai, de mai citește sau semnează ceea ce i se dă. Orice. Cât despre o conferință de presă, n-a ținut nici una până azi. E primul caz din istorie. Oare de ce? Cei care îl țin pe Biden, ca pe o momâie, in postul de șef al ” lumii libere ” (hauuu!) , ar trebui dați în judecată pentru abuz împotriva bătrânilor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger