AcasăȘTIRI EXTERNEJoe Biden, un nou ŞOC, la câteva zile după ce fusese testat...

Joe Biden, un nou ŞOC, la câteva zile după ce fusese testat negativ pentru Covid

joe biden Joe Biden, un nou ŞOC, la câteva zile după ce fusese testat negativ pentru Covid

Liderul de la Casa Albă a fost din nou testat pozitiv cu Covid-19, la doar câteva zile după ce ultimul test a ieşit negativ. Joe Biden primise diagnosticul de Covid-19 după ce un prim test i-a ieșit pozitiv la 21 iulie. 

Președintele a avut simptome ușoare spre moderate. I s-a administrat tratamentul antiviral cu medicamentul Paxlovid de la Pfizer, iar după cinci zile, testele i-au ieșit negative.

Lui Biden, i-a revenit boala

Sâmbătă, însă, medicul președintelui american, dr. Kevin O’Connor, a anunțat că testul a ieșit din nou pozitiv. El spune că este posibil că fie vorba despre o „recidivă”, situație care „a fost observată la un mic procent de pacienți tratați cu Paxlovid”.

„Având în vedere testul său antigen pozitiv, el va reîncepe procedurile stricte de izolare”, a anunțat medicul.

Joe Biden (79 de ani) a precizat că, la prima experienţă, a avut simptome uşoare şi a făcut apel la vaccinare.

author avatar
Andrei Ștefan
489 afisari

6 COMENTARII

  1. Ceea ce numiti „presedinteleBiden” este un actor care seamana cu originalul,o dublura care participa la o sarada politica….adica un fel de TraianCarpanu din Daramata cum dau astia la PRO TV….deja spectacolul a devenit scarbos,iar chinezii nu mai vor sa discute cu circarii astia.Scopul lor este sa intarate China doar-doar incepe vreun razboi…ca sa prelungeasca circul kabuki-show cu Biden actorul

  2. Am văzut eu personal cum a luat Paxlovid cu apă minerală și cum a făcut tratamentul complet până la vindecarea totală. Datorită Paxlovidului a întinerit cu 40 de ani și vrea să joace atacant în echipa de fotbal a Casei Albe. Noi toți și toate guvernele lumii ar trebui să comandăm și să consumăm tot timpul Paxlovid și să întinerim ca Biden.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger