AcasăȘTIRI EXTERNEJoe Biden, ultimatum către Vladimir Putin: "Să nu foloseşti aşa ceva!"

Joe Biden, ultimatum către Vladimir Putin: „Să nu foloseşti aşa ceva!”

Joe Biden l-a avertizat pe Vladimir Putin să nu folosească arme chimice sau nucleare tactice în războiul cu Ucraina. Liderul de la Casa Alba a fost întrebat, într-un interviu acordat postului CBS News, ce i-ar spune lui Putin în cazul în care acesta s-ar gândi să folosească aceste arme.

Prşedintele american şi-a imaginat cum ar decurge o întâlnire cu Putin.

Biden îl avertizează pe Putin să nu folosească arme chimice

Președintele american a refuzat să detalieze ce ar face SUA în cazul în care Putin ar merge atât de departe în războiul din Ucraina.

”Nu o faceți. Nu o faceți. Nu. Veți schimba fața războiului cum nu s-a mai întâmplat de la cel de-al Doilea Război Mondial încoace”, i-ar spune Biden lui Putin, faţă în faţă.

”Vor deveni un paria în lume mai mult decât au fost vreodată. Și în funcție de amploarea a ceea ce vor face va determina ce răspuns ar avea loc”, a conchis liderul american.

author avatar
Andrei Ștefan
851 afisari

45 COMENTARII

  1. Un astfel de stat, a spus președintele, va servi drept exemplu pentru alții atunci când vine vorba de „standardele și calitatea vieții oamenilor, protecția valorilor tradiționale și idealurile umaniste înalte”.
    Acest tip de lume este în contrast puternic cu ordinea mondială unipolară dominată de Occident, care, în opinia lui Putin, „devine o frână pentru dezvoltarea civilizației noastre”. https://invictuswebmedia.com/2022/07/22/putin-prezice-schimbari-revolutionare/

    • Pai nu cu barosul rezolvi franele. Iei cheile schimbi saboții schimbi lichidul de frane, verifici circuitul eheh.. Ai vazut mecanicul in garile mari cum vine cu ciocanul si bate in roti si frane sa fie sigur… Nu da de oboseste cu barosul si le rupe…

  2. E momentul ca Rusia sa se maturizeze si sa isi caute un drum liber. E momentul sa inteleaga ca au pierdut. Nu e nimic rau spiritual sa pierzi. Toti pierdem pana la urma. Au fost tari mari care au pierdut(Romania, Germania, Franta, Turcia, Italia, italia si cand a decazut ca imperiu etcltrebuie sa inveti din asta inainte de a te face complet de ras.

    -sa le ofere idependenta Ucrainei
    -sa inteleaga Rusia ca nu se mai poate cocoța pe craca puterii
    -sa incerce sa dreaga oarecum borsul si sa refaca acordurile diplomatice
    -sa incerce un tratat cu Ucraina chiar daca e rece primordial e sa nu mai moara tineri rusi si ucraineni
    -sa incerce sa repare cei 30 de ani de oarecare democratie ruseasca
    -sa isi schimbe atitudinea iar Putin sa inteleaga ca in sport ca trebuie sa se retraga
    -sa se gaseasca o solutie prin Onu de veghe si paza a astfel de arme malefice. Aci ma refer nu doar la Rusia ci la toate puterile nucleare.
    -sa se incerce redevenirea Rusiei la ortodoxia traita si nu la cea de complezenta

    • Băiatule, nu mai băga doze de wax în vene că te tâmpești mai mult decât ar fi vrut ghiță pensatul, arahatul, nebuna de moldovan și mihăilă, frizerița de fofoloance.

    • Ca sa ce, idioțel spălat pe creier? Adica sa pateasca si Rusia ce a pățit România, industria distrusa, bogățiile naturale furate, porturile falimentate, si o țara transformată in consumatori. Asta iti doresti si pentru Rusia? Sa vina jegurile amerloce sa fure tot ce înseamnă bogăție naturală, sa distrugă tot ce produce Rusia si sa mai aibe niste multinaționale 200 de milioane de consumatori. Ca ce? Ca un drogat conduce muecraina si isi omoară proprii oameni

  3. Nu poti sa ai pretentia de a cucerii spatiul cosmic si sa te comporti ca un copil deochiat si dezmatat al sec XVIII, adica gandirea difera fata de Petrica cel Grande si alti imperatori rusi. Nu poti gandi la fel azi e alt spatiu timp si paradigma.

  4. Uite putini stiu cand a pierdut Japonia lumea cand iesea din case plangea. Asa vo cateva luni.

  5. Manolica,in sport si in politica trebuie sa se retraga si cei care nu sunt in stare sa urce scara avionului sau se saluta cu atmosfera.Asta e problema voastra,a suporterilormafiei care incearca sa subjuge lumea ,lipsa de corectitudine si obiectivitate.Felicitari ,daca ai fost in Japonia in 1945 ,insa pare ca te-ai radiat la creier.Cand ONU va fi o organizatie corecta dedicata popoarelor planetei va trebui sa isi mute sediul la Polul Sud ca membrii sa nu mai fie la bunul plac al stapanilor lumii pentru vize.Pana atunci mergi de te culca ,esti cam obosit.

    • Chestia cu ONU a murit in momentul in care BUSH a spus „ONU este irelevant” la invadarea Irak-ului in 2004.Invadam Irakul pentru ca „Saddam are arme chimice biologice si nucleare”…… TOTAL FALS…Acum cine vorbeste de arme chimice si biologice?Tocmai mafia khazara Rotschild-Rockefeller care a fabricat ANTRAX adica COVID19 in Ucraina si China…si aceeasi mafie care a creat AlQaida…si care a organizat atentatele din11sept2001

  6. Bine si afara ploua. Ce treaba are ploaia cu alunecatul pe scari… A, e normal sa aluneci cand ploua la o anumita varsta. La noi un regizor a murit ca a alunecat. Somnul e de partea voastra. Probabil ca Putin e intesat de somnorosi ca tine care vad un film vechi cu eroi doar de o anumita parte doar in alb si negru.
    Viata e altceva de alb si negru.
    Nimic relevant la comentul meu am vrut doar sa punctez ca in tenis. Pana la urma va priveste ce Rusie oferiti tinerilor. Dar e prea negru si prea putin alb.

  7. Manolica sunt impresionat cum incerci, limitatilor, rau intentionatilor, celor fara educatie sa-i faci sa inteleaga cand ei de fapt refuza. Nu stiu daca sa-i compatimesc , sau sa-i dispretuiesc si nici nu cunosc cine este vinovat ca au iesit asemenea neispraviti . Din pacate si democratia are limite in sensul ca poti sa te trezesti ca niste imbecili isi impun punctul lor devedere, pt. ca asa cred sau doresc ei, chiar daca nu au pic de dreptate. Noroc ca asemene indivizi nu sunt asa de multi

    • Nu imi cer scuze. E dreptul lor sa nu fie de acord cu mine si ma bucura asta nu sunt imbecil.Dar nu e totuna cu a nu fi de acord la ordin. Asta e tare derajant si e bine sa vedeti asta ca sa faceti diferenta si sa aveti o opinie sau sa va formați o opinie cat mai apropiata de adevar.

    • Ce înseamnă la tine democrație? România? Ba ati băut gaz? Chiar sunteti cretinoizi? In România e democrație? Suntem conduși de niste multinaționale europene, ce isi pun oamenii lor in fruntea tării si idioti ca voi cred ca Votează. Trebuie sa ai creierul cat circumferinta monedei de 50 de bani. Acum doi ani ne învătați sa ne spălam pe mâini la fiecare 20 de minute, acum vreți sa ne spălam odata pe saptamana. Asta educație? Sau asta va reprezintă, ca sunteti o turma de oi fara creier la cheremul unora ce se joaca cu soarta voastră

  8. According to our source, Trump afterward spoke directly to USMC General David H. Berger, who reportedly said, “This is what we’ve been waiting for,” and pledged to honor his oath to God, the Corps, and his president. Gen. Berger reportedly told Trump that White Hat council members who had previously questioned Trump’s reluctance to embrace mass arrests would now likely reevaluate their allegiance.

    “We’re on it, Mr. President,” Gen. Berger told Trump. “We have your back. We’ll make the storm a hurricane.” – https://realrawnews.com/2022/09/trump-the-storm-is-coming/

  9. Sa dai limbi la amerloc, iar el sa fie in transa, mentinut in viata de aparate si ace, e dovada clara ca esti mai mort ca el !!!

  10. Mihailescule,mai scuteste-ne cu lectiile despre nivelul tau de educatie.Ati confiscat si acest termen dandu-l celor spalati pe creier ,robotizati care executa doar comenzile propagandei si scriu doar ce li se da pe hartie.Mi se pare ca acum un an faceai pe aici si apologia vaccinarii in urma careia educatii si civilizatii ca tine cad unul dupa altul.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger