AcasăȘTIRI EXTERNEJoe Biden, speriat de Iepurașul de Paște! VIDEO cu președintele Americii „atacat”...

Joe Biden, speriat de Iepurașul de Paște! VIDEO cu președintele Americii „atacat” pe peluza Casei Albe

Joe Biden, speriat de Iepurașul de Paște! VIDEO cu președintele Americii „atacat” pe peluza Casei Albe (sursa foto: captură video)

Joe Biden, speriat de Iepurașul de Paște! Președintele Americii a fost filmat vizibil surprins de apariția „musafirului” alb, în costum de pluș, care s-a apropiat și i-a făcut cu mâna.

E vorba, după cum se poate vedea din scurta înregistrare ajunsă pe Internet, despre o persoană purtând un costum de iepuraș care a reușit să-l surprindă pe Biden, aflat pe peluza Casei Albe.

S-a întâmplat în prima zi a acestei săptămâni, când a avut loc White House Easter Egg Roll, tradiționala cursă cu ouă de Paște. Președintele Statelor Unite discuta cu reporterii și cu invitații despre Afghanistan și Pakistan, potrivit Metro.

Vizibil surprins de Iepuraș

La un moment dat, a apărut Iepurașul de Paște care, vesel, s-a apropiat de locul unde se afla Joe Biden și a început să dea din mâini a salut. Se aude cineva râzând pe fundal, semn că atmosfera era una destinsă.

De departe atenția tuturor s-a axat pe reacția liderului de la Washington. Stupoare, însă, Joe Biden a părut ușor speriat de Iepurașul de Paște. Mulți au remarcat faptul că nici măcar discuția pe care o purta, despre situația sensibilă din Pakistan, nu l-a speriat atât de tare pe președintele Americii ca apariția lui „Țopăilă”.

De altfel, din scurta înregistrare video se poate observa că Biden se îndepărtează destul de rapid de zona în care a rămas „uriașul” în costum de pluș, simbol al Sărbătorii de Paște.

author avatar
Andrei Coman