AcasăȘTIRI EXTERNEJoe Biden, SPAIMA americanilor: le-a spus că vor SUFERI mult. Nu s-a...

Joe Biden, SPAIMA americanilor: le-a spus că vor SUFERI mult. Nu s-a mai întâmplat aşa ceva de 40 de ani!

Joe Biden, învins de laptele praf. Criză politică majoră în SUA

Joe Biden nu mai este un preşedinte popular. Ba chiar americanii îl simpatizează şi mai puţin după cel mai recent anunţ al şefilor de la Casa Albă. Concluzia? Poporul va suferi şi mai mult.

„Vom trăi cu această inflaţie o vreme. Va scădea treptat, dar vom trăi cu ea pentru o vreme”, a spus Biden la un eveniment de strângere de fonduri pentru democraţi în Beverly Hills.

SUA rămâne fără rezerve de petrol?

Desigur, totul este în strânsă legătură cu războiul din Ucraina. Presiunile asupra preţurilor s-au extins la bunuri şi servicii suplimentare la nivel global, deoarece invazia rusă în Ucraina a redus rezervele de petrol şi alimente pe o piaţă globală deja tensionată.

Inflaţia din SUA a atins un nivel maxim al ultimilor 40 de ani și a ajuns la 8,6%, preţul benzinei marcând un nivel record, în timp ce costul alimentelor a crescut la rândul său, au arătat datele Departamentului Muncii.

Biden a dat vina pe Putin

Ca şi la noi, unde Klaus Iohannis a explicat că scumpirile au dat năvală în România din cauza deciziilor lui Vladimir Putin, şi Biden l-a luat la ţintă pe liderul de la Kremlin.

Creşterea costurilor a devenit o problemă politică pentru administraţia Biden, care a încercat mai multe măsuri pentru a reduce preţurile, dar a spus că o mare parte din responsabilitatea de a controla inflaţia revine Rezervei Federale.

Biden a vizitat vineri portul Los Angeles, unde a încercat să rezolve problema blocajului de mărfuri şi a acuzat industria petrolieră din SUA că valorifică deficitul de aprovizionare pentru a-şi mări profiturile.

author avatar
Andrei Ștefan
1.151 afisari

6 COMENTARII

  1. ZIARE.COM DEJECTIILE SI EXCREMENTELE JURNALISMULUI ROMANESC

    TOATE JEGURILE SI TOTI PUPINCURISTII S-AU ADUNAT PE SITE-UL ZIARE.COM LA LINS IN CUR IN PLUS SUNTETI AMENINTATI SI INJURATI , CENZURATI SI STERSE COMENTARIILE

    ZIARE.COM SITE-UL SECURISTILOR PUPIN CURISTI FALSI JURNALISTI , SIMPLI COPISTI IDIOTI SI IMBECILI

    ZIARE.COM SITEUL ANALFABETILOR POSTACI , FALSI JURNALISTI TURMA DE KLOSETARI
    ZIARE.CUM UN COTIDIAN AL RUSINII SI DEZONOAREI PRESEI ROMANESTI CE LINGE VARTOS IN COOR CLASA POLITICA DE LA GUVERNARE IN FRUNTE CU DULAPUL DE LA COTROCENI
    DEZINFORMARE SCARBOASA SI MINCIUNI FARA LIMITA PE SITE-UL ANALFABETILOR ZIARE.COM

  2. Vina e chiar la el ca doar nu ii face politicile putin si alea monetare si alea sociale !!! Aici se vede cat sunt de fake toti acesti conducatori niste marionete ale altora dar ei vor plati furia sociala!!

  3. Cand nu ai un raspuns pentru ce se intampla, ori nu crei sa iti recunosti greselile dai vina pe altii. Dar situatia americanilor nu era mai buna chiar daca nu exista conflictul in ucraina. Din cauza politicii pe care o fac se distrug resursele si productia locala, se tiparesc bani la greu ca au ajuns in pragul falimentului

  4. Putin e de vină pentru că el refuză ca Russia să fie sklava mizeriei globaliste care-și spune elită. Păi, câte resurse are Russia? Pentru afaceri de sute de miliarde timp de peste un secol. Și porcii de ruși le împart cu China și India în loc să le ofere gratis magnaților amerigano – ieoropeani.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger