AcasăȘTIRI EXTERNEJoe Biden şi-a dat OK-ul! Războiul cu Rusia începe din România?

Joe Biden şi-a dat OK-ul! Războiul cu Rusia începe din România?

biden romaniaJoe Biden şi-a dat OK-ul! Războiul cu Rusia începe din România?

Joe Biden şi-a dat OK-ul ca trupele americane să descindă în România. Totul, în contextul tensiunilor Ucraina – Rusia. Președintele american a aprobat miercuri, în mod oficial, trimiterea de trupe americane în Europa de Est, inclusiv deci în ţara noastră.

Aproximativ 2.000 de soldați americani vor ajunge în Polonia, iar circa 1.000 de militari din cadrul batalionului de infanterie „Stryker vor fi repoziționați în România.

SUA și NATO vor să-l sperie pe Putin

SUA și NATO au deja zeci de mii de alte trupe deja în Europa pe care să le folosească pentru orice desfășurare suplimentară către aliații est-europeni; unele dintre trupele care vor fi dislocate în curând sunt deja staționate în Europa, au spus sursele, în timp ce altele vor veni din Statele Unite.

Trupele vor opera pe o bază bilaterală cu țările gazdă, întrucât NATO nu a activat încă o forță de răspuns multinațională. Din Germania vor fi repoziţionaţi în România circa 1.000 de militari din cadrul batalionului de infanterie „Stryker”.

Iohannis, solidar cu decizia americanilor

Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că angajamentul luat de SUA și Franța de a trimite trupe în România reprezintă o „expresie a solidarității și angajamentului acestor parteneri strategici ai României pentru securitatea noastră”.

Joe Biden precizase deja că va muta forțele „în termen scurt”, deoarece Rusia a continuat să-și consolideze forțele în apropierea Ucrainei, stârnind temeri privind o nouă invazie, chiar dacă eforturile diplomatice de a reduce tensiunile au continuat.

author avatar
Andrei Ștefan
1.330 afisari

8 COMENTARII

  1. Ce treaba avem noi saracii cu razboiul lor hibrid pe bani???!!Ei vor piata pt gaz altii vor sa se santajeze cu swiftul sa si discute intre ei !!

  2. Ar trebui sa stam in banca noastra ,facem jocul globalistilor cu slugile lor democrate conduse bideu,
    cheltuim bani pt.ucraina plina de dusmanie la adresa noastra si care vrea astazi teritorii din RO,
    de parca nu i-a ajuns ca este beneficiara pactului ribentrop-molotov ,privind teritorii romanesti.
    Nu ne-am ars destul,in primul si al doilea razboi mondial ?
    Eu sunt fan TRUMP ,pe democrati nu i-am agreat ,de multa vreme. Daca v-a izbucni ceva si castiga
    rusii si exista posibilitatea asta,ne-am ars ,vecinii nostri asteapta si asta !!!

  3. Unu, doi, trei se pisa rusii pe ei. Totul e o mascarada in clinciul dintre francezi și americani pentru contractul gras, plătit de amărâții de români, pentru corvetele alea nenorocite. Un teatru ieftin de curvete.

  4. RUSIA VA RECUNOASTE DOMBASUL SI LUGANSKUL CU TOT CU MARIOPOL , ACEEASI TREABA CA IN CRIMEEA ,UN REFERENDUM SI S-A INCHEIAT TOATA TARASENIA.
    UCRAINA INCEPE SA SE DESTRAME . DACA O TIN CU INTRAREA IN NATO UCRAINA VA RAMANE UN PETEC ,O ENCLAVA INCONJURATA DE RUSI !.

  5. Va recomand sa vizionati filmuletul intalnirii de saptamana aceasta dintre Putin si V.Orban !
    Este o lectie adevarata despre cum trebuie sa se comporte un conducator adevarat fata de poporul pe care il conduce si care l-a ales pentru acest lucru .
    Atentie ca Ungaria este membra a UE si face parte din NATO !!!
    Javra asta nazista si lacheii lui ne-au dus la pieire si nu se opresc .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger