AcasăȘTIRI EXTERNEJoe Biden se poartă ca un DICTATOR: mesaj URGENT către capitalişti! Cum...

Joe Biden se poartă ca un DICTATOR: mesaj URGENT către capitalişti! Cum vor reacţiona multinaţionalele?

Joe BidenJoe Biden, gest SFIDĂTOR la adresa prinţul moştenitor saudit. O lume întreagă, ULUITĂ!

Americanii au şi ei aceeaşi problemă cu care se confruntă şi românii: preţurile de la pompă. „Tăierea” importurilor din Rusia i-au afectat grav, la buzunar, pe alegătorii lui Biden.

Astfel, sâmbătă, liderul de la Casa Albă a transmis un mesaj către companiile care dețin benzinării în Statele Unite, cerându-le să scadă prețul combustibililor la pompă.

Vor vinde staţiile PECO la preţurile de achiziţie?

Joe Biden a precizatcă că a aprovizionat piața inclusiv cu combustibili din rezerva strategică a Statelor Unite, pentru a determina o scădere a prețurilor la pompă.

Mesajul meu către companiile care dețin benzinării și stabilesc prețurile la pompă este simplu: sunt vremuri de război și pericol global. Scădeți prețul la pompă, astfel încât să reflecte costul pe care îl plătiți pentru produs. Acum”, a comentat Joe Biden, care a adăugat:

Fac tot ce îmi stă în putință pentru a crește aprovizionarea cu benzină și motorină pentru familiile și muncitorii americani.

În timpul mandatului meu, am transferat o cantitate record de 1 milion de barili de petrol pe zi din ceea ce se numește Rezerva Strategică de Petrol, pentru a scădea prețurile la pompă.

În același timp, i-am chemat pe aliații și partenerii noștri să ni se alăture, punând astfel o cantitate totală de 240 de milioane de barili de petrol în plus pe piață”.

De asemenea, Biden a mai cerut Congresului să suspende acciza la combustibili pentru trei luni, spunând că măsura este necesară pentru a mai scădea prețurile la pompă.

author avatar
Andrei Ștefan
616 afisari

9 COMENTARII

  1. În timpul mandatului tău, sau întâmplat și se întâmplă lucruri oribile stimabile, plecați cu toți acasă, dar nu înainte de, a da socoteala pt tot haosul asta mondial

  2. Cakatul asta de boshorog ,de cand a fost pus in functie Mapamondul a fost bulversat . Numai in rau

  3. BA,BA..DICTACHIOR IDIOT.LASA-NE BA,SA FURAM,SA PACALIM,SA FACEM SPECULA,SA
    NE IMBOGATIM.MAINE,POIMAINE…MURIM.NOI,ZAT-CAPITALISTII CRIMINALI,NE LUAM
    BANII SI IN IADUL NEGRUL,PLIN DE GAGICI IN FLACARI ROSII SI ALBE. PAI,ASTA II
    STEAGUL NOSTRU DE 278 ANI.
    BA,SCULA ECHIMOZA,RUSA,TURCA,ROMANA,BULGARA..LASA-NE SA NE IMBOGATIM
    PRIN FURT,CRIMA.SUNTEM GOLANII DIN AFACERI,GASCA DE SUTITORI DE BANI
    SI OAMENI,NOI SUNTEM AZMERICA,NU,TU,BOSOROGULE,CU FIU DROGAT SI STRAMB.
    IL VOM VOTA PE PUTINA VASILE-RUMAN DIN BASARABIA-SA NE CONDUCA SPRE SOCIALIZM.
    AZMERICA-HAITA,GOLANEALA,GASCA,LIOTA,SATRA,MAFIE,SCURSURA DE EMIGRANTI INGLIEJII,
    GONITI-DE UNA SISI-SIFILISI,CU O OALA PE CAP SI BROASTE IN GURA,- LA 1745 IN TARA MEXIC.
    AICI ATI OMORAT 3 MIL DE AZTECI,SI LE-ATI/LEA-TI LUAT TARA,PRIN FURT SI OMOR,CU
    PISTOALE SI GAGICI.ASA FACE-TI VOI DE 280 ANI.
    FURATI-OMORATI,OMORATI-FURATI..ATI DAT 3 BOMBE ATOMICE IN JAPONIA LA 1945
    GATA,BA .PLECATI DRACULUI IN TARA IADULUI RASARE, CA O MOARTE MARE.. CAT USA IADULUI DESCHISA

  4. Trebuie să înțelegem că măsurile dictate de SUA-Bidean F. Ruse au efecte colaterale, mai grave pentru americani decât pentru ruși? Senilul Biden nu pricepe că orice măsură economică sau financiară aplicată unor state pot avea efecte și asupra economiei americane și nu numai? Asta, ca urmare a multiplelor relații economice instaurate între diverse state de-a lungul anilor, ceea ce le-a făcut să fie dependente unele de atele.

  5. TĂIEREA importurilor… i-AU afectat. Ziaricilor, dar voi sunteti îngrozitor de prosti, nu veti invata, niciodata, nimic.

  6. Ba Andrei serban, SUA nu importa de la Rusia petrol !! SUA fiind la rindul ei exporator de petrol pe plan mondial! Ce scrii in articol nu are nici o valoare! SUA nu poate da vina pe Rusia ca a scumpit petrolul importat de americani, pt. ca americanii nu importa petrol din Rusia ba cap sec! Scumpirile petrolul din SUA lee-au facut ai lor firmele americane!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger