AcasăȘTIRI EXTERNEJoe Biden s-a împiedicat, din nou, pe scara avionului Air Force One...

Joe Biden s-a împiedicat, din nou, pe scara avionului Air Force One – VIDEO

Joe Biden s-a împiedicat, din nou, pe scara avionului Air Force One - VIDEO (sursa foto: captură youtube/MSNBC)

Urcatul treptelor către aeronava prezidențială pare să fie o „probă” cu ceva emoții pentru liderul american în vârstă de 79 de ani.

Recent, președintele s-a împiedicat în timp ce urca treptele către Air Force One.

S-a întâmplat la Baza Aeriană Andrews, potrivit The Independent. De unde aeronava prezidențială se pregătea să plece pentru a-l duce pe Joe Biden către California.

S-a ținut cu mâna de balustradă

Din câte se poate vedea din imaginile difuzate de site-ul publicației britanice și ajunse și pe Youtube, Biden urca treptele, ținându-se cu mâna dreaptă de balustradă.

La un moment dat, s-a împiedicat, dar s-a redresat rapid și și-a continuat drumul spre ușa avionului, părând să zâmbească în timp ce urca restul treptelor până la aeronavă.

Emoții la „proba” treptelor au fost și anul trecut

Nu e prima oară când liderul de la Casa Albă a părut să aibă ceva de furcă în momentul în care urca treptele către aeronava prezidențială, Air Force One. Anul trecut, în martie, Biden s-a împiedicat, și nu doar o dată, după ce începuse să urce, într-un ritm mai alert, pe scara avionului.

La un moment dat, a căzut chiar în genunchi. S-a ridicat rapid și după ce a părut să-și scuture pantalonii de praf, și-a continuat drumul spre avion. Ajuns la capătul scărilor, Joe Biden a salutat și apoi a intrat în aeronava care avea să-l ducă în Atlanta. Și acel moment a fost surprins de camerele de luat vederi, imaginile răspândindu-se apoi pe Internet.


675 afisari

9 COMENTARII

  1. Imaginile cu fostul Biden impiedicandu-se, au prezis judecarea si executarea lui cu injectie letala la 21 Decembrie 2020.

    Acum, imaginile cu falsul Biden – actorashul care il joaca pe executatul Biden, anticipeaza acelas rezultat care va veni in scurt timp.

    Intalnirea grupului de satanisti Bilderberg a fost programata pentru a discuta pierderea celui de-al treilea razboi mondial atipic: – falsa pandemie, razboiul din Ucraina cu pierderea laboratoarelor de arme biologice si a celor 35 de mii de copii pentru trafic sexual si sacrificii satanice, pierderea banilor fiat si a aurului furat de la toate tarile lumii, pierderea zacamintelor de petrol si gaze, a influentei politice, etc.

    Zilele Cabalei sunt numarate, iar cele ale slugilor care au facut si inca fac genocid asupra propriilor popoare ( presedinti de state, guverne si parlamente ), sunt pe ultima suta de metri inainte de a fi judecati si executati prin spanzuratoare pentru Crime impotriva umanitatii conform Codului Nuremberg si a Conventiei de la Geneva.

    In Franta, Prima Maimutza a Frantei, sotia poponarului Emanuela Macron, s-a operat de PROSTATA !
    Nu ati mai auzit de o femeie sa fie operata de prostata ?
    Nici nu veti auzi, dar Maimutza poponarului Macron este tot un poponar cu numele real Jean-Michel Trogneux.
    Nu ati mai auzit de astfel de ,,femei” ?
    Dar de Michelle Obama, fosta Prima Doamna a SUA, sotia lui Barack Obama care era nepotul lui Hitler ?
    Si ,,ea” era un El, dar amandoi au fost executati la Guantanamo, ca multi alti satanisti.

    In ,,lumea buna” a Mafiei Khazare asa se obisnuieste: ,,cand doi tineri se iubeste nu conteaza sexul”.

    Va fi o vara foarte fierbinte !

    • Sunteți pe-aproape, soarta americii de nord a fost hotărâtă după scufundarea Titanicului, odată cu înființarea bnr ului american și cu moartea unor adevărați patrioți americani. Eu, personal cred că tărâmul făgăguinței va dispare din interior, și nu cred ca mai este mult!

      • Cei trei milionari care au fost omorati odata cu scufundarea intentionata a Titanicului, erau englezi care nu erau de acord cu infiintarea Rezervei Federale,
        care s-a infiintat dupa un an de la scufundarea vaporului.
        Minciuna cu icebergul este pentru prosti ca cei care cred in liliacul din China care a declansat falsa pandemie de Covid.
        Titanicul a fost construit sa se scufunde cu cei trei milionari, facandu-i-se gauri cu diametru de 1 cm, deasupra liniei de plutire, care insumau 1 metru patrat.
        Incepand cu incarcarea vasului cu bagaje si pasageri, gaurile au inceput sa coboare sub linia de plutire si vasul a inceput sa ia apa inainte de plecare.
        Capitanul era iezuit si avea misiunea sa scufunde vasul odata cu cei trei milionari.
        Vasul avea coca dubla si din acest motiv apa a inundat doar partea din fata, lucru care a dus la ruperea vaporului.
        Epava a fost gasita acum peste 20 de ani si nu a fost scoasa la suprafata pentru a nu se vedea ca acea ruptura datorata icebergului nu exista,
        dar exista gauri in coca.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger