AcasăȘTIRI EXTERNEJoe Biden, pus cu botul pe labe? Şi-a schimbat părerea despre Rusia

Joe Biden, pus cu botul pe labe? Şi-a schimbat părerea despre Rusia

joe biden

Joe Biden a spus că Rusia nu ar trebui să fie desemnată drept stat sponsor al terorismului, o etichetă pentru care Ucraina a făcut presiuni în contextul invaziei continue din Ucraina.

Întrebat dacă Rusia ar trebui să fie desemnată drept stat sponsor al terorismului, Biden a declarat luni reporterilor de la Casa Albă: „Nu”.

Cum a reacţionat Kremlinul?

Poziţia oficială a Kremlinului este de apreciere faţă de vorbele lui Biden.

Însăși formularea problemei (de recunoaștere a Rusiei ca stat sponsor al terorismului) este monstruoasă.

Și, desigur, este bine că președintele SUA a răspuns în acest fel”, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului într-un interviu acordat postului de televiziune RBC.

În opinia sa, „chiar și adresarea unei astfel de întrebări este ceva care este foarte greu de înțeles”, a mai spus Peskov.

author avatar
Andrei Ștefan
1.657 afisari

7 COMENTARII

  1. A fost trasă de urechi dobitocenia. Iei-alaltăieri îi voia morți sau decedați pe mujici, acum, gata, a întors foaia.

  2. Amerlica ,Rusia si alte tari au interese de a distruge UE acest colhoz condus de mediocrii isi merita soarta pentru foamete si frig

  3. Foarte bine. De ce ar da curs la toate aberațiile lui Zelenski? V-ați pus problema că după rezolvarea conflictului România va avea în Ucraina un inamic mai feroce decât Rusia? Amintiți-vă numai faptul că Zelenski nu a recunoscut niciodată și nu a pronunțat expresia de „minoritate bucovineană” sau „română”. Totodată, se vede cum propaganda antirusească face eforturi mari pentru a ascunde toate fărădelegile acestui, i-aș spune impostor, care deține proprietăți în statele europene, care a girat mafia ucraineană și câte și mai câte, care vor ieși la iveală după ce SUA își va fi realizat scopurile folosindu-l pe post de unealtă antirusească.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger