AcasăȘTIRI EXTERNEJoe Biden promulgă legea bugetului federal, suma este colosală. Cât vor plăti...

Joe Biden promulgă legea bugetului federal, suma este colosală. Cât vor plăti contribuabilii pentru Ucraina

Joe Biden promulgă legea bugetului federal, suma este colosală. Cât vor plăti contribuabilii pentru Ucraina / Foto: Twitter

Președintele SUA, Joe Biden, a promulgat joi legea bugetului federal, care include o sumă colosală de 1.700 de miliarde de dolari, inclusiv 45 de miliarde de dolari pentru Ucraina.

Textul primise sprijinul unor republicani, asigurând o adoptare facilă și oferindu-i lui Joe Biden un succes legislativ în contextul în care al doilea său an la Casa Albă este pe cale să se încheie.

„Ajutor crucial pentru Ucraina”

Președintele SUA, care se află în vacanță în Insulele Virgine americane, a postat pe Twitter o fotografie în care apare semnând textul, care ar trebui să finanțeze funcționarea statului federal american (forțele de ordine, diplomația, forțele armate sau politica economică) până în septembrie 2023.

„(Legea) va investi în cercetare medicală, securitate, asistență medicală pentru veterani”, ajutor după dezastre naturale sau programe împotriva violenței împotriva femeilor, a comentat el. De asemenea, aceasta oferă „asistență crucială pentru Ucraina”, a adăugat Joe Biden, informează BFMTV.

Proiectul de buget include, de asemenea, un amendament la o lege din secolul al XIX-lea care prevede că vicepreședintele SUA nu poate interveni direct în certificarea rezultatelor alegerilor.

Donald Trump se folosise de ambiguitățile din vechiul text pentru a sugera că Mike Pence, vicepreședintele său, l-ar fi putut împiedica pe Joe Biden să preia funcția după o victorie pe care actualul președinte republican nu a dorit să o recunoască : unul dintre elementele care au dus la asaltul asupra Capitoliului din 6 ianuarie 2021.

author avatar
Tudor Borcea
342 afisari

5 COMENTARII

  1. Cumpara si lopeti de zapada? Sau ingroapa mortii cu tot cu gheata taiata cu fierastraul
    Te poti pisha pe ce a mai ramas din USA dupa ce au trecut pe acolo termitele spurcate mafiote.Nu merita sa le dai numele ptr ca toti sunt clonele lui Belzebutkissinkur.Cine are minte trebuie sa-i bage in groapa cu lei si bazinul cu rechini asa repede chop-chop

    • La modul asta poti sa pui o papusa gonflabila de la sex-shop sa semneze acte si sa conduca USA

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger