AcasăȘTIRI EXTERNEJoe Biden, pacient și președinte al Americii! Liderul de la Casa Albă,...

Joe Biden, pacient și președinte al Americii! Liderul de la Casa Albă, protagonistul celui mai stânjenitor moment din mandatul său!

joe bidenJoe Biden, pacient și președinte al Americii! Liderul de la Casa Albă, protagonistul celui mai stânjenitor moment din mandatul său!

Mulți politicieni primesc niște notițe de la personalul lor pentru a-și aminti anumite puncte de discuție și pentru a-i ajuta să respecte programul, dar fițuica președintelui Joe Biden conține mai multe detalii decât în ​​mod normal.

Kate Hyde, scriitoare și comentatoare, a semnalat că Biden și-a dezvăluit partea din spate a fișei sale arătând instrucțiuni despre ce să facă și cui ar trebui să adreseze întrebări.

Joe Biden primește instrucțiuni specifice

Totul s-a întâmplat cu ocazia unei întâlnirii cu liderii sindicali și din sectorul privat, stabilite pentru a discuta despre noul parteneriat de implementare a eolianelor.

O parte a cardului său părea scrisă de mână, în timp ce cealaltă parte conținea un text cu instrucțiuni pas cu pas despre ce să facă în sală.

După ce au citit instrucțiunile de pe card, mulți s-au întrebat dacă președintele lor este senil, mai ales că acesta a fost adesea protagonistul multor gafe.

Joe Biden, bănuit de senilitate

Iată ce scria pe cardul lui Biden, potrivit unei fotografii publicate de agențiile de presă străine:

  • Intri în Sala Roosevelt și saluți participanții;
  • Iei loc pe locul TĂU;
  • Apeși enter;
  • Oferi comentarii scurte (procese verbale);
  • Presa pleacă;
  • Îi adresezi o întrebare președintelui AFL-CIO lui Liz Shuler;
  • Notă: Liz se alătură virtual;
  • Mulțumești participanților;
  • Pleci.

Greg Price, un strateg digital conservator, a remarcat sarcastic pe pagina sa de social media: „Joe Biden nu este senil, băieți. Managerii lui trebuie doar să-i dea instrucțiuni pas cu pas pentru fiecare lucru pe care îl face.”

Aceasta nu este prima dată când Biden este prins folosind o notă cu instrucțiuni. La sfârșitul lunii martie, Biden a fost fotografiat având asupra sa puncte de discuție despre ce să spună despre președintele rus Vladimir Putin.

author avatar
Andreea Vlad
2.050 afisari

9 COMENTARII

  1. Cum se cheama teatrul de papusi din Japonia? KABUKI cu marioneta teleghidata biden e tot aia,doar ca e in locul nepotrivit.Mergeti la gradinita si amuzati copiii,imbracati-va in clovni si animale de circ. #endbidencircus

  2. Asa iti dai seama ca tataia bidon este o marioneta si habar n’are pe ce lume traieste.Altii sant la butoane si hotarasc soarta lumii.

  3. Nu mai rideti de Bideu, la Ghiolbanis este si mai rau, ii scrie pe prompter si cum sa dea din miini marioneta sclerozata.

  4. Nu e cv nou asta! Ronald Reagan la fel citea de pe prompter tot! Era la fel de praf,sclerozat cind era presedinte. Ca si bideu asta de acum.

  5. debil mintal sau scleroza la asta e totuna. Pe mana cui se afla arsenalul nuclear al Americii,atentie!

  6. daca nu era reagan acum erati republica sovietica romana. nu aveti nici macar rusine de ignoranta voastra istorica. nu ma mir ca IQ scade la BAC la voi in patriariarhie.

    • Și dacă a fost…noi unde suntem acum?
      Suntem preșul de la ușă pe care își șterg toți pantofii
      Pe Ceaușescu nu l a călcat nimeni în picioare.
      A primit vreo 3 președinți americanin funcție și unul în devenite, a fost primit la scara trenului de regina Elisabeta a R.U și se plimba ca Vodă, la brațetă cu celelalte regine ale Europei.
      A fost pacificatorul Orientului Mijlociu și mentorul multor președinți din Africa.
      România era CINEVA, un competitor comercial temut de către mai marii din vestul Europei și nu numai.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger