AcasăȘTIRI EXTERNEJoe Biden, operat de cancer! Ce dezvăluie raportul medical / Casa Albă...

Joe Biden, operat de cancer! Ce dezvăluie raportul medical / Casa Albă a făcut anunțul

Joe BidenJoe Biden, operat de cancer! Ce dezvăluie raportul medical / Casa Albă a făcut anunțul

Președintele american, Joe Biden, a fost operat cu succes de o leziune canceroasă, a anunțat Casa Albă. Și Prima Doamnă, Jill Biden, a suferit o intervenție chirurgicală, fiind diagnosticată cu același tip de cancer.

Preşedintele Joe Biden, în vârstă de 80 de ani, a fost operat în luna februarie pentru a i se îndepărta de pe piept o leziune „minoră” a pielii, care s-a dovedit a fi canceroasă, a declarat vineri medicul său, spunând că „tot ţesutul canceros a fost îndepărtat cu succes”.

Leziunea extirpată de pe pieptul lui Joe Biden, cancer de piele

Natura leziunii canceroase, detectată şi îndepărtată în timpul examinării medicale de rutină a preşedintelui SUA din 16 februarie, are o natură care „nu tinde să se răspândească sau să provoace metastaze”, a spus medicul Kevin O ‘Connor într-un raport făcut public de Casa Albă, adăugând că „nu mai este nevoie de niciun tratament suplimentar”. El a mai raportat că zona în care era leziunea „s-a vindecat bine”.

Biopsia a confirmat că preşedintele a avut un carcinom bazocelular, diferit de formele mai grave de cancer de piele, cum ar fi melanomul. Supravegherea dermatologică a preşedintelui american va continua ca parte a asistenţei medicale obişnuite, potrivit recomandării medicului președintelui.

Și Prima Doamnă a fost operată de cancer

În urma examinării fizice de luna trecută, medicii l-au declarat pe Joe Biden sănătos şi „apt pentru serviciu”.

Leziunea a fost inițial îndepărtată în timpul examenului medical anual al lui Biden din februarie. Casa Albă a anunțat că leziunea a fost îndepărtată la momentul respectiv pentru testare. Intervenția suferită de președintele american a avut loc pe 16 februarie, la Centrul Medical Militar Walter Reed din Washington.

Și Prima doamnă, Jill Biden a avut o procedură la începutul acestui an pentru a elimina leziuni similare, scrie CNN.

author avatar
Andreea Vlad
611 afisari

11 COMENTARII

  1. Au vrut sa-l opereze pe creier dar nu i l-au gasit.

    Clona Biden va fi ,,extirpat” total si impreuna cu 388 de alti ,,bolnavi” din jurul sau vor fi tratati cu STREANGUROL si LOPATIN, un tratament care va afi aplicat apoi tuturor politrucilor, medicilor criminali, ziaristilor complici, etc, din cele 209 tari semnatare a legii NESARA/GESARA.

    Mascarada se va incheia in scurt timp.
    Pana atunci va disparea ca magarul in ceata, clona Poponel Zelensky 3.

    : ,, …Vaccinul „experimental” încalcă articolul 32 din Convenția de la Geneva din 1949.
    Conform acestui articol, sunt interzise „mutilarea și experimentele medicale sau științifice care nu sunt necesare pentru tratamentul medical al unei persoane protejate”.
    Conform articolului 147, efectuarea de experimente biologice pe persoane protejate constituie o încălcare gravă a Convenției. Vaccinul „experimental” încalcă toate cele 10 coduri de la Nürnberg – care aplică pedeapsa cu moartea pentru cei care încearcă să încalce aceste legi internaționale.’’
    https://oficialmedia.com/vaccinul-experimental-incalca-toate-cele-10-coduri-de-la-nuremberg-care-aplica-pedeapsa-cu-moartea/

    ,,Din Craiova pan’ la Iasi se resimte lipsa sarii, fiindca tot mai multi ocnasi au ajuns in fruntea tarii.”

  2. Cancerul de piele nu iarta !, asa poate scapam de acest bolnav .
    Pana acum il scoteau bolnav pe Putin pe care la azvarlit din sa un cal !,o tranta mai serioasa cu ceva probleme la coloana !,dar nu uitati ca Putin a facut mult sport ,avea dupa cum stiu si centura neagra !.
    UNDE DAI SI UNDE CRAPA !.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger