AcasăȘTIRI EXTERNEJoe Biden, o nouă gafă! Ce spus președintele american la Summitul NATO....

Joe Biden, o nouă gafă! Ce spus președintele american la Summitul NATO. VIDEO

joe biden

Joe Biden a vorbit joi în faţa presei despre invitaţia de aderare la NATO adresată Finlandei şi Suediei, dar când a menţionat-o pe cea din urmă a spus ″Elveţia″⁣.

Președintele american și-a dat seama de eroare și s-a autocorectat imediat, însă a stârnit amuzamentul jurnaliştilor.

″Am primit un apel din partea liderului Finlandei″⁣ despre susţinerea SUA pentru aderarea la NATO, ″⁣am vorbit la telefon şi mi-a sugerat să vorbim cu lidera Elveţiei″⁣, a afirmat Biden, făcând de fapt referire la şefa guvernului suedez, Magdalena Anderson.

Derutat de numele celor două ţări în limba engleză

Derutat probabil de relativa apropiere a numelui celor două ţări în limba engleză (″Sweden″⁣ şi ″⁣Swiss″⁣), preşedintele american şi-a dat totuşi seama de confuzie şi s-a autocorectat. ″⁣Elveţia … Dumnezeule…Dumnezeule…Se vede că sunt foarte dornic ca NATO să se extindă″⁣, şi-a reparat el gafa făcută la conferinţa de presă de la închiderea summitului NATO de la Madrid.

Preşedintele în vârstă de 79 de ani a fost protagonistul unei alte gafe şi joia trecută, când a ţinut din greşeală înspre presă un bilet cu instrucţiuni în care consilierii săi îi indicau pas cu pas ce să facă în timpul unei întâlniri la Casa Albă, de la intrarea în sală până la părăsirea incintei.

author avatar
Andreea Vlad
1.212 afisari

13 COMENTARII

  1. Pai si Romania are capitala la…Budapest.Cat mai suportati mumia asta paiata teleghidata de mafioti?
    #endbidencircus

    • FALSI JURNALISTI , JEGURI IMUNDE CE LAUDA ZILNIC CLASA POLITICA SI PE SASSUL TRANTOR IN SPECIAL . MAI RAU CA PE TIMPUL DICTATURII CEAUSISTE
      CENZUREAZA LA GREU ZOAIE.COM . ANALFABETII FUNCTIONALI RUSINEA JURNALISMULUI ROMANESC
      TE IA VOMA PE ZIARE.COM

    • @Barbu Gh.
      Sunteti naiv…..a facut-o intentionat….mai trebuia sa-i pomeneasca pe austrieci ca nici aia nu sunt in nato…e un mesaj…..
      3 INFORMATII
      1.Elveţia se pregăteşte pentru o posibilă penurie „severă” de electricitate şi gaze naturale, pe fondul războiului dintre Rusia şi Ucraina 04.05.2022 Mediafax
      2.Care este de fapt motivul pentru care China deţine atât de mult din Ucraina? Autor: Ştefan Stan Postat la 01 iulie 2022 34312 afişări Share
      3.UK, pregătită să întrerupă livrările de gaze către UE, dacă Rusia adânceşte criza energetică De Redactia Observator la 29.06.2022, 16:13
      BINE CA E VARA…..

  2. CINE REPREZINTA AMERICA ?,PRESEDINTELE ESTE SIMBOLUL SI AUTORITATEA SUPREMA !,CAND AMERICANII L-AU ALES PE BIDEN ,ASTA AU !,ASTA-I STAREA DE COFUZIE SI DE CUNOASTERE A MAJORITATII CELOR CARE L-AU ALES ! ,IAR DACA AU GRESIT ! , NU I-AU NICI O MASURA.
    CUM STAM ATUNCI CU CREDIBILITATEA AMERICII SI CU IMAGINEA EI IN LUME ???.

  3. Biden, simbolul sclerozei americane și anchilozarea într-o politică de dictat și aservire a altor nații. Și când îi vezi pe unii propagandiști din România cum îl ironizează pe Putin, nu-ți vine să le dai cu TV-ul în cap? Dar, asta au vrut americanii asta au. Trump, un ins carismatic și cu toate țiglele pe casă, le stătea în gât.

  4. Trump a fst cel mai bun,cel mai capabil,le-a redat inapoi America americanilor cu un deficit de 3.660 miliarde de dolari.In plus semana f. bine cu Musolini ca un frate geaman.Se imrietenise si se iubea cu capcaunul dela Phenian.A facut America mareata cu teroristi de genul minerilor lui Miron Cozma,luand cu asalt Capitoliul.5 morti si zeci de raniti.Exemplu de democratie nu ca la noi.I-a inrait,i-a dezbinat si asmutit pe americani unii impotriva altora,incurajand,simpatizand cu KKK. In plus a furat,a evazionat cat a putut.Dosarele sunt dovada.Asa ca puteti sa-l denigrati pe Biden facand din tantar armasar.Dar nu uitati sa-i sugeti madularul ticnitului de Trump si eventual si lui Putina.

  5. E cum zic momentul de 12 trecute fics in care domnul Lukasenko sa se decida. Vrea in Otan si Uie?Sau vrea ca fiesa si fiesu sa fie sclavi violati de rusi si toata avutia lui palate cu avioane si lacuri sa apartina lui Putin?
    Daca vrea la prima sa se alature lui Zelenski si sa atace Crimeea.
    Daca vrea la a doua sa isi dea chilotu jos si sa arate ghaozu cu ochiu violaceu la Putin ca vie el numaidecat sa se adape patrunzator.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger