AcasăȘTIRI EXTERNEJoe Biden, huiduit la Summit-ul Americilor. Arestări brutale pe străzile din Los...

Joe Biden, huiduit la Summit-ul Americilor. Arestări brutale pe străzile din Los Angeles – VIDEO

Joe Biden, huiduit la Summit-ul Americilor. Arestări brutale pe străzile din Los Angeles - VIDEO

Președintele SUA, Joe Biden, a sosit miercuri la Los Angeles pentru Summitul Americilor la Centrul de Convenții din metropolă. Prilej pentru noi proteste din partea contestastarilor liderului de la Casa Albă.

Poliția a intervenit cu brutalitate

Imediat după sosirea președintelui, un grup de protestatari a manifestat pe ztrăzile din Los Angeles. O femeie a sărit în fața unei coloane de mașini iar serviciile secrete au placat-o la pământ. Departamentul de poliție din Los Angeles a ajutat la arestarea ei.

Imigrația a fost miercuri în centrul protestelor din Los Angeles, unde liderii de pe întregul continent s-au reunit pentru a deschide cel de-al 9-lea Summit al Americilor.

Cele mai multe proteste au avut loc departe de locul de desfășurare din cauza securității intense desfășurate înainte de sosirea președintelui Statelor Unite, Joe Biden, și a omologilor săi.

Pe lângă apelurile pentru reglementarea imigrației, atât pentru solicitanții de azil, cât și pentru cei care se află în SUA de zeci de ani cu permise temporare, s-au auzit sloganuri care au criticat viitoarea întâlnire dintre Biden și președintele brazilian Jair Bolsonaro și absența liderilor din Cuba, Venezuela și Nicaragua.

Nici în timpul discursului lui inaugural, Joe Biden nu a scăpat de necazuri, o tânără din sală încercând să-l întrerupă. Președintele american a răspuns cu o scurtă pauză și un zâmbet. Fata a fost scoasă din sală imediat după aceea.

author avatar
Tudor Borcea