AcasăȘTIRI EXTERNEJoe Biden, huiduit la Summit-ul Americilor. Arestări brutale pe străzile din Los...

Joe Biden, huiduit la Summit-ul Americilor. Arestări brutale pe străzile din Los Angeles – VIDEO

Joe Biden, huiduit la Summit-ul Americilor. Arestări brutale pe străzile din Los Angeles - VIDEO

Președintele SUA, Joe Biden, a sosit miercuri la Los Angeles pentru Summitul Americilor la Centrul de Convenții din metropolă. Prilej pentru noi proteste din partea contestastarilor liderului de la Casa Albă.

Poliția a intervenit cu brutalitate

Imediat după sosirea președintelui, un grup de protestatari a manifestat pe ztrăzile din Los Angeles. O femeie a sărit în fața unei coloane de mașini iar serviciile secrete au placat-o la pământ. Departamentul de poliție din Los Angeles a ajutat la arestarea ei.

Imigrația a fost miercuri în centrul protestelor din Los Angeles, unde liderii de pe întregul continent s-au reunit pentru a deschide cel de-al 9-lea Summit al Americilor.

Cele mai multe proteste au avut loc departe de locul de desfășurare din cauza securității intense desfășurate înainte de sosirea președintelui Statelor Unite, Joe Biden, și a omologilor săi.

Pe lângă apelurile pentru reglementarea imigrației, atât pentru solicitanții de azil, cât și pentru cei care se află în SUA de zeci de ani cu permise temporare, s-au auzit sloganuri care au criticat viitoarea întâlnire dintre Biden și președintele brazilian Jair Bolsonaro și absența liderilor din Cuba, Venezuela și Nicaragua.

Nici în timpul discursului lui inaugural, Joe Biden nu a scăpat de necazuri, o tânără din sală încercând să-l întrerupă. Președintele american a răspuns cu o scurtă pauză și un zâmbet. Fata a fost scoasă din sală imediat după aceea.

author avatar
Tudor Borcea
1.371 afisari

15 COMENTARII

  1. Uau, ce de criminali are și poliția SUA! Cred că e corect să spunem că crima organizată are și forme oficiale și acceptate, de pildă poliția…

  2. OARE CE GANDESC SCARBELE ASTEA CARE NE CONDUC, CA PRIN MASURI COERCITIVE AJUNGEM SA I IUBIM, SAU , NEMAIAVAND CE PIERDE, VOM FI INTR O LUPTA PE VIATA SI PE MOARTE…….MAI VEDEM……IAR BIDEU, DACA AR MAI AVEA O JUMATATE DE NEURON FUNCTIONAL, AR PLECA DRAQ ULUI CAT MAI DEPARTE DE CASA ALBA, DEOARECE IL ASTEAPTA SITUATII DE NEINCHIPUIT….

  3. Dilimache se impauna alaltaieri ca Venezuela,Cuba sau Nicaragua nu au fost invitate fiindca sunt incompatibile cu valorile democratiei.Care democratie ,bai sandiloo,dictatura voastra imputita?

  4. Bune si copeicile ,putem cumpara gaze acum.Tu ,cu dolarii pe care ii primesti in curand o sa faci economie la hartie igienica.Tot e ceva.

  5. Politia in America omoara oameni ,niste criminali care nu iti da voice sa vorbesti sau sa protestezi,asta este dictatura amerlicana condusa de putregaiul Bidon

  6. Aveti „dreptate ” alde zeama rosie in dovleci. Pai ” trebuaiau ” invitati si Putina ca si el e ” sef de stat” ca Cocotatul,si pe Mao Ti-o Ndung,si pe boschetarul CHE,cel mai mare revolutionar din toate timpurile.Auziti ce sfidare,sa nu-l invite bolsevicul din Venezuela,si pe tovarasul lui de lupta din Cuba libera.Pai sa-si faca si ei un samit pe flancul Latino-american si sa-l invite si pe Talpalata ca maestru de ceremonii si ranjit dantura la TV.Si gata dome,s-a rezolvat,iar pupincuristii nostri vor dormi zambitori.Asa e baaaa?

  7. Bolsevicii s-au mutat in Occident de vreo treizeci de ani ,numai ca prostii ca tine n-au observat.Nu am inteles de ce ,toate zdrentele neobolsevice sunteti suparati pe virgula de la vocativul limbii romane.Cred ca ati baut cerneala la scoala.Asa e,baaaa?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger