AcasăȘTIRI EXTERNEJoe Biden, glume deplasate pe seama persoanelor cu dizabilități! I-a strigat „Nu...

Joe Biden, glume deplasate pe seama persoanelor cu dizabilități! I-a strigat „Nu sări!” unui sportiv imobilizat în cărucior, iar unei nevăzătoare, „Uită-te acolo!”- VIDEO

Joe Biden, glume deplasate pe seama persoanelor cu dizabilități! I-a strigat „Nu sări!” unui sportiv imobilizat în cărucior, iar unei nevăzătoare, „Uită-te acolo!”- VIDEO (sursa foto. captură video Twitter)

Președintele american Joe Biden a reușit să atragă din nou atenția asupra sa, de această dată prin prisma unor glume deplasate făcute pe seama persoanelor cu dizabilități.

S-a întâmplat miercuri, 4mai, la Casa Albă. Joe Biden se pregătea de momentul în care s-au făcut fotografii la un eveniment la care au fost prezenți mai mulți sportivi olimpici și paralimpici. La un moment dat, liderul american e auzit strigând „Nu sări!”.

Un Bulă al Americii

Lângă președintele Biden se afla un sportiv aflat imobilizat în scaunul cu rotile, iar gluma sa a fost imediat taxată de americani.

„E fotografa noastră, uită-te la ea”, mai spune Joe Biden – mesaj ce pare a fi adresat unei tinere aflate în apropierea președintelui, la momentul pozelor de grup. Problema este că respectiva persoană este nevăzătoare!

Totul s-a întâmplat la o recepție găzduită de Joe și soția sa, Jill Biden, Prima Doamnă a Statelor Unite, în onoarea sportivilor echipei olimpice naționale participanți la Jocurile Olimpice de vară din 2020 de la Tokyo și la Jocurile Olimpice de iarnă din 2022 de la Beijing. La eveniment a fost prezent și vicepreședintele SUA, Kamala Harris.

author avatar
Andrei Coman