AcasăȘTIRI EXTERNEJoe Biden, FRAUDĂ FISCALĂ! Ce pune la cale FBI

Joe Biden, FRAUDĂ FISCALĂ! Ce pune la cale FBI

joe bidenJoe Biden, implicat într-o schemă de mită cu un cetățean străin. Cum încearcă FBI să-l acopere

Un denunțător susține că FBI și Departamentul de Justiție dețin un document care descrie o schemă criminală care-l implică pe Joe Biden, pe când era vicepreședinte, și un cetățean străin în legătură cu schimbul de bani pentru decizii politice, au declarat președintele Comitetului de Supraveghere al Camerei, James Comer, și senatorul Chuck Grassley.

Documentul „include o descriere precisă a modului în care a fost folosită presupusa schemă criminală, precum și scopul acesteia”, mai spun republicanii, potrivit foxnews.com.

FBI refuză să predea documentul neclasificat

„Credem că FBI deține un document intern neclasificat care include acuzații foarte grave și detaliate care îl implică pe actualul președinte al Statelor Unite”, a spus Grassley. „Ceea ce nu știm este ce a făcut, dacă este ceva, FBI-ul pentru a verifica aceste afirmații sau pentru a investiga în continuare. Istoria recentă a FBI-ului de a strica investigațiile încărcate politic necesită o supraveghere atentă a Congresului”.

Comer și Grassley i-au notificat miercuri pe directorul FBI Christopher Wray și pe procurorul general Merrick Garland despre „dezvăluirile neclasificate ale denunțătorilor protejate din punct de vedere legal și foarte credibile”.

„Informațiile furnizate de un denunțător ridică îngrijorări că vicepreședintele de atunci Biden s-ar fi implicat într-o schemă de mită cu un cetățean străin. Poporul american trebuie să știe dacă președintele Biden a vândut Statele Unite ale Americii pentru a face bani pentru el însuși. Senatorul Grassley și cu mine vom căuta adevărul pentru a asigura responsabilitatea poporului american”, a spus Comer.

Congresul a cerut FBI să înceapă o investigație

Grassley și-a exprimat de mult timp îngrijorarea cu privire la prejudecățile politice care afectează deciziile de investigație la nivel înalt la FBI, inclusiv investigațiile legate de acordurile de afaceri străine ale familiei Biden și înregistrările bancare.

În timp ce directorul FBI Christopher Wray s-a angajat să prevină orice represalii care vizează denunțătorii, FBI și Departamentul de Justiție au refuzat până acum să ofere în mod voluntar înregistrări sau răspunsuri la anchetele Congresului legate de gestionarea acestor investigații sensibile din punct de vedere politic.

author avatar
Andreea Vlad