AcasăȘTIRI EXTERNEJoe Biden, făcut de râs la Casa Albă. Cine l-a înfruntat pe...

Joe Biden, făcut de râs la Casa Albă. Cine l-a înfruntat pe cel mai puternic om de pe planetă

Președintele american l-a primit la Casa Albă pe omologul său mexican, Andres Manuel Lopez Obrador. Iar oficialul mexican a profitat de ocazie pentru a scoate în evidență un aspect de real interes pentru americani: preul carburanților.

Concret, președintele mexican s-a lăudat liderului american, Joe Biden, că benzina este mai ieftină în țara sa decât în SUA, titrează Bloomberg.

Americanii vin în Mexic să alimenteze

În timpul unei întâlniri avute marți la Casa Albă, președintele Andres Manuel Lopez Obrador a declarat că guvernul său a făcut ca americanilor care locuiesc aproape de granița de sud să le fie mai ușor să cumpere benzină mai puțin costisitoare în Mexic. Și că mulți șoferi americani profită de această apropiere de frontiera cu Mexicul.

În timp ce așteptam ca prețurile să scadă, le-am permis americanilor care locuiesc aproape de graniță să-și umple rezervoarele cu benzină din partea mexicană la prețuri mai mici”, a spus Lopez Obrador, citat de aceeași sursă.

Pe de altă parte, președintele mexican a menționat, în cadrul întrevederii, că „de când a început criza energetică, Mexicul a trimis 72% din exporturile sale de țiței și păcură către rafinăriile din Statele Unite”, notează washingtonpost.com.

author avatar
Andrei Coman
1.248 afisari

2 COMENTARII

  1. Cât de incurabil de prost trebuie sā fii, cât de pe-afarā de lumea realā în care trāiesti, cat de snob, fie si ca ziarik incult si sclavete, ca sā afirmi cā mos bāshinā bideu, o jucarie stricatā, cu cheitā la spate, este cel mai puternic om de pe planetā?

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri