AcasăȘTIRI EXTERNEJoe Biden face anunțul care îngrozește omenirea: “Vine o altă pandemie!” -...

Joe Biden face anunțul care îngrozește omenirea: “Vine o altă pandemie!” – VIDEO

Joe BidenCum îl copiază Casa Albă pe Klaus Iohannis. „Votanții lui Trump sunt un pericol pentru democrația, libertatea și drepturile noastre!” - VIDEO

Un anunț venit de la Casa Albă, chiar de la liderul de la Washington, Joe Biden, îngrozește o lume întreagă. Ar urma să vină o altă pandemie – reiese din spusele președintelui american.

Abia ce se mai dăduseră uitării din restricțiile impuse de autoritățile din SUA, dar și din state europene, în lupta contra COVID-19, de masca de protecție obligatorie și de alte măsuri menite să stăvilească răspândirea noului coronavirus, iar oamenii au început să-și facă planuri de vacanță și de călătorie, vară fiind, că Joe Biden a făcut un anunț cutremurător. Ar trebui să ne pregătim pentru o a doua pandemie – rezultă din cele afirmate recent de liderul de la Casa Albă.

Biden: ”Va mai fi o pandemie”

„Avem nevoie de mai mulți bani. Nu avem nevoie doar de mai mulți bani pentru vaccinuri pentru copii, avem nevoie de mai mulți bani pentru a planifica a doua pandemie. Va mai fi o pandemie”, a afirmat Biden, citat de lastampa.it.

Declarația a fost făcută în timpul unei discuții cu reporterii, la Casa Albă.

Temeri și în privința variolei maimuței

Pe de altă parte, dincolo de subiectul COVID-19 și de cel al vaccinării anti-COVID, de ceva vreme se vorbește tot mai mult despre cazurile de infectare cu variola maimuței, depistate în mai multe state europene, dar și în România – cinci fiind confirmate, cel mai recent dintre ele marți, 21 iunie.

Variola maimuței, monkeypox, este o boală infecțioasă virală. Iar încă de la apariția primelor cazuri în Europa, în urmă cu mai multe săptămâni, nu au fost puțini care s-au temut că boala s-ar putea propaga. Și că s-ar putea vorbi despre o nouă pandemie. Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a făcut, încă din luna mai, declarații menite să îi liniștească pe români. Citiți mai multe AICI: Urmează o pandemie de variola maimuţei, în România? Alexandru Rafila a răspuns la cea mai arzătoare întrebare

Citiți și:

Epilogul pandemiei. Dovada că vaccinul Covid nu a funcționat

Vin vacanțele. Turismul mondial își revine, dar nu la nivelul de dinaintea pandemiei

author avatar
Andrei Coman
2.229 afisari

31 COMENTARII

  1. ….pentru a,,planifica” a doua pandemie ?! I-a iesit porumbelul pe gura. Acesti ticalosi care guverneaza lume.

    • @Constantinescu Valentin-Ionut ,

      Italiana ce are? Dar pentru ca esti simpatic, ia de aici: „Well, we’ll get through at least this year. We do need more money. But we don’t just need more money for vaccines for children, eventually; we need more money to PLAN for the second pandemic. There’s going to be another pandemic. We have to think ahead. And that’s not something the last outfit did very well. That’s something we’ve been doing fairly well. That’s why we need the money. ”

      SURSA: https://www.whitehouse.gov/briefing-room/speeches-remarks/2022/06/21/remarks-by-president-biden-on-covid-19-vaccines-for-children-under-five/

      Deci traducerile in italiana si romana sunt exacte, caci este vorba despre PLANIFICAREA URMATOAREI PANDEMII!

      • Nu comentez intențiile lui Biden, doar traducerea din engleză. „Plan for the second pandemic” se traduce „să ne pregătim pentru o a doua pandemii” (cu sensul de următoarea, să fim pregătiți pentru viitor….). Să plănuim a dos pandemie, ar fi fost „plan the socond pandemic”, fără for. Sensul este altul. Evident, la italiană mă abțin, înțeleg doar cât tot românul, nu cu acuratețe. Interesant ar fi: varianta engleză este cea originală, Biden dixit, sau tradus la loc în engleză după traducerea italiană? Altfel îi cred în stare de orice, mai puțin intenții bune și competență.

  2. Cand Parintele Zenovie, staretul de la Manastirea Nechit din judetul Neamt, spunea ca va apare o noua epidemie, necunoscuta, care in combinatie cu serurile de modificare genetica vor duce la aparitia unor solzi, ca la pesti, multi idioti l-au luat in deradere.

    „Oamenii care au fost vaccinaţi, în combinaţie cu noua necunoscută epidemie, nu vor avea puterea să meargă. Vor fi zombie. Adică exact cum vedem pe cei care sunt drogaţi sau dacă vrem să facem o experienţă, vedem cum sunt oamenii sedaţi în spitale ca să ne dăm seama cum vom ajunge.

    Va fi cea mai gravă epidemie care a apărut pe Pământ. Oamenii care sunt fericiţi astăzi că şi-au făcut vaccinul, mâine vor fi foarte nefericiţi pentru că nici măcar nu vor avea timp să se pocăiască pentru ceea ce au făcut împotriva lui Dumnezeu.

    După vaccinare, o perioadă mică de timp, şi în combinaţie cu noua boală, pielea oamenilor se va umple de solzi, ca la peşti. Nu va exista nicio explicaţie cu privire la originea acestei noi boli mortale, a noii epidemii, care va afecta şi sistemul imunitar.

    Nu există un nume pentru această boală, oamenii se vor umple de solzi şi cancere de sânge care vor fi transmise către întregul corp uman. Corpul se va umple cu răni din care va curge lichid, va fi înfricoşătoare această boală”, a spus Părintele Zenovie în predica de la slujbă.”

    • Odata ce au pus mana pe noi cu guvidu’, nu ne vor lasa. Mai au tinta de peste 33% nevaccinati si din toamna estimez ca vor incepe presiunile. Unele manastiri si au facut provizii, si au marit capacitatea de primire a crestinilor care si vor parasi casele din orase.
      Pr Ioanichie de la Frasinei sfatuia pe cei care l intrebau sa isi ia casa langa biserici mai izolate sau manastiri. Alti calugari cu har de prin Moldova spuneau ca deja e prea tarziu sa parasesti orasul. Vor fi mucenici cei care vor rezista cu familiile lor la ce va veni peste ei. Restul…Dumnezeu cu mila!

  3. Cred că i se trage de la căzătura cu bicicleta, dacă aceasta nu a fost cauzată chiar de pandemia ce va veni. S-au știe el ceva despre virușii din laboratoarele din Ucraina, care au fost scăpați în atmosferă. A se vedea zonele din România unde au apărut focarele de pestă porcină, gripă aviară și, mai nou, variola și holera. Nu așa că americanii sunt democrați și salvatori ai omenirii?

  4. Vine pandemia de pedofili! Aparati-va , ascundeti-va copiii! Scursurile degenerate se dezlantuie si dau atac major maselor.
    Futu-va rasa de jigodii decrepite!
    Basinosii astia vor sa prapadeasca lumea pana ajung la tatucul lor cu coarne.

  5. ,,…Am avut trei pandemii în ultima sută de ani. Prima pandemie a fost în 1918, care a fost numită pandemia de gripă spaniolă. Acesta a fost momentul în care au implementat undele radio la nivel global și a crescut electrificarea universului nostru. Milioane de oameni au murit șase luni mai târziu în urma unei pandemii. Dupa al doilea război mondial, o altă pandemie, care a fost implementarea echipamentelor radar. La nivel global, sateliții s-au dezvoltat și au ieșit o mulțime de sateliți diferiți. Când a fost implementat sistemul au existat o serie de decese din cauza pandemiei. Ultima pandemie majoră a fost în 1968, care a fost numită gripa Hong Kong. Acum au lansat 5G și acest lucru afectează viețile oamenilor.
    Ucid oameni din întreaga lume și ei acoperă cu ,,virusul Corona’’.
    Una dintre țări, care este o țară uriașă ce are milioane de oameni, Rusia, nu a avut multe decese în zona virusului Corona, pentru că nu au implementat încă 5G pentru uz public. L-au implementat doar pentru uz exclusiv de către armată.
    Atunci când sunteți testat vă contamineaza cu SIDA, pentru că vor să acopere faptul că milioane de oameni vor muri din cauza frecvenței radio excesive… Vaccinurile au toxine. Iți dau boala…

    NU EXISTA NICIUN VIRUS !!! Opriti GENOCIDUL facut cu antenele 5G !

    Satanistii vor acum sa continue GENOCIDUL cu radiatiile 5G ca sa-i prosteasca pe PROSTI sa se vaccineze ca sa moara cat mai multi.
    Vor sa creasca frecventa ca sa activeze mizeriile bagate in bvaccinuri sa fie declanshata adevarata pandemie pe care o transmit cei vaccinati.

    Cum poate un virus sa apara in Africa si dupa cateva zile in Italia sau in alta tara ? Calatoreste cu avionul ? Antenele si satelitii sunt peste tot si Cabala ordona unde sa creasca frecventa pentru a mai imbolnavi si ucide oameni. Criminalii care ucid cu legea sau cu siringa primesc de la Cabala cate 1000 de dolari pentru fiecare vaccinat. Ce cauta antenele 5G in statiile subterane de metrou si la marginea satelor la nivelul caselor ? Orice antena care are ca scop transmiterea unui semnal se monteaza la inaltime nu in subsol. Mastile contin OXID de GRAFEN ca sa fie inspirat de cei care le poarta, pentru a se imbolnavi sub influenta radiatiilor 5G. Variantele Alpha, Beta, Gama, Delta, Omicron si alte astfel de inchipuiri satanice reprezinta doar o frecventa mai crescuta fata de precedenta, in plaja de 70 – 300 GHz, si nimic altceva. Sangele fierbe in oameni formand cheaguri care infunda venele si opresc transportul oxigenului la creier si in organism, si omul se sufoca si moare.

    • @Anonim
      pai ce-i asta…..”blasfemie” stiintifica…..uite iti dau o „tema de cercetare”….
      Cuptorul cu microunde….Magnetronul este un element esential in generarea energiei de microunde , el transformind frecventa retelei de 50 Hz in inalta frecventa 2,451GHz. Este un tub vidat de geometrie cilindrica avind 2 electrizi anod si catod.Cuptoarele cu microunde ”prajesc” mancarea prin supunerea moleculelor la o vibratie foarte rapida, de miliarde de ori pe secunda, ceea ce face ca acestea sa se incalzeasca prin frecare.In procesul de vibrare, moleculele sunt alterate, deformate sau chiar rupte si in acelasi timp apar compusi noi, numiti ”componente radiolitice”, care nu se gasesc in natura.”
      Acum….ia vezi tu wifi….in ce „frecventa” functioneaza…..hai ca te ajut….. Aria de acoperire poate fi și mai restrânsă în cazul folosirii benzii de 5 GHz în locul celei de 2,4 GHz …..dar mai e ceva….vedeti voi cat e „puterea” in eu…100 mw 20dBm……si cat e in sua…..1Watt…30 dBm…fcc
      acum lasand astea….am lucrat cu echipamente in 1-2-10-38 GHZ…..ce spui tu cu 70-300 Ghz….greu de tot….in 75 niste microunde da numa probleme…2.451 Ghz…2.451 Mhz….2.451.000 Khz……2.451.000.000 Hertzi.
      SINTEZA….v-ati prins la ce „frecventa”…rezoneaza….vibreaza….molecula de apa….ca tot suntem 50-75% „facuti din apa…h2o
      Bine…inteleleg…fara link-uri….http…s

      • Stii tu ceva dar nu stii bine-frecventa 5g poate bloca absorbtia oxigenului de hemoglobina…deci te sufoci electronic.Asa ca pune masca si suge licuriciul,ca nu ai cum sa scapi de undele milimetrice de la5g decat daca te bagi intr-o cusca Faraday.In Germania deja oamenii si-au construit dormitoare Faraday-costa cam 15000de euro pentru o camera si stiu si firma care vinde echipamentele.Au vandut milioane de kituri pana acum in 20de ani.Chestia e din 2001 imediat dupa sept11 a inceput sa se experimenteze.-mai citeste despre profesorul BarryTrower si MotorolaTetra ei au inventat armele cu microunde

      • Constantinescu V.I., cauta pe Google si mai citeste despre cuptorul cu microunde, pentru ca rusii l-au interzis din ’76, fiindca sunt nocive pentru sanatate si in plus emit si radiatzii X – sunt si pe Youtube demonstratii facute cu aparate de masurat nivelul de radiatii X.
        Dupa dizolvarea URSS satanistii le-au bagat pe gat rusilor ,,moderni” care nu stiu nimic despre raul care il fac aceste aparate.
        Daca un cuptor cu microunde are frecventa de 2,4 GHz si face rau organismului, oare la 70 – 300 de GHz ce se intampla cu corpul uman care este format din apa 70 % ?
        Oare moleculele de apa din organismul uman nu se freaca sa se incalzeasca ? Sau se incalzesc numai iarna cand nu se incalzeste caloriferul ?
        Si in creierul celor care au asa ceva, exista apa care se incalzeste.Si in sange, etc.
        Exista arme cu puls electromagnetic care folosesc acest principiu, cu care au fost omorati oameni pe strada in acesti doi ani si ceva de cand s-a inventat aceasta falsa pandemie.

        Dar cum explici faptul ca antenele 5G sunt montate in statiile de metrou, cand orice antena trebuie montata la inaltime, daca are ca scop transmiterea unui semnal, ori in subteran are alt scop: iradierea celor care asteapta metroul, urca sau coboara, si pe cei care sunt in metrou cat trenul este in statie.

        Probabil esti eplatit sa negi evidentzele, ca orice platit de pe lista Guvernului Criminal.

  6. Bine că ne-a anunțat. Ce să facem acum, doar să așteptăm. Poate a văzut și el filmul” Don’t look up”.

  7. „AVEM NEVOIE DE MAI MULTI BANI PENTRU A PLANIFICA A DOUA PANDEMIE” VA ROG RECITITI ARTICOLUL , DACA NU-I O GRESEALA DE TRADUCERE ,ATUNCI ESTE O DOVADA A PREMEDITARII ALTOR NENOROCIRI ,ALTOR EXPERIENTE ,ALTOR TESTE CE SI LE PERMIT UNII BOLNAVI CE SE CONSIDERA STAPANII LUMII.

    • NU-I NICIO GRESEALA DE TRADUCERE! NU VEZI SECVENTA DIN INTERVIU MAI SUS, PLASAT PE SITE-UL CASEI ALBE?

      „Well, we’ll get through at least this year. We do need more money. But we don’t just need more money for vaccines for children, eventually; we need more money to PLAN for the second pandemic.”

  8. Cel mai sincer presedinte din cati am auzit !
    A zis : „pentru a planifica a doua pandemie !”
    Ok.Daca nu mai au bani pentru a „planifica a doua pandemie”, sa ia din incasarile Big Pharma din prima pandemie.

  9. PENTRU ANONIMUL CU PARINTELE ZENOVIE….CAUTA INTAI ADEVARUL DIN VIATA ACELUI OM SI APOI VEZI DACA GURA LUI ROSTESTE ADEVARUL. CATI BANI LA SAC FACE PARINTELUL ZENOVIE DE CAND ARE PROTECTIE SI CONLUCREAZA CU P.N.A. IATA CA S-A FACUT PE SINE PROOROC…

    • Nu stiu ce a facut acel părinte, dar se pare ca ce a scos pe gura se adeverește. Atanasie e numele de scena sau doar pseudonimul din arhivele Securității?

  10. Lucrurile sunt clare, numai sa va luati dupa date, nu dupa presa. Variola maimutei a fost depistata in 1958 si de atunci pana in 2022 a facut in jur de 1000 de infectari. Boala e foarte grava, dar cere un contact strans, asa ca e f f putin molipsitoare. Smecherii au publicat anul trecut un grafic care prevedea ca primul caz va apare in 15 mai, si pana in 2023 vor fi 3,2 miliarde de infectari. Boala a aparut in 13 mai, asta da previziune – sa o creada cine vrea! E clar ca daca a aparut in mai e ca astfel s-a vrut. Daca boala a aratat ca e asa putin infectioasa, cum sa devina peste noapte atat de infectioasa? Exista un singur raspuns: DOAR DACA E „AJUTATA”. Logic, daca va fi pandemie nu va fi de variola maimutei cunoscuta, ci de UN VIRUS CR|AT IN LABORATOR pe care ei il vor numi variola maimutei.

    • Retardatul actorash falsul Bideu, a anuntzat ca nu prea mai sunt bani pentru planificarea noii epidemii pe care satanistii vor s-o bage pe piata de la toamna. Practic ei vor sa activeze cu 5G mizeriile injectate in corpul IDIOTZILOR vaccinatzi, ca sa izbucneasca adevarata pandemie: vaccinatii vor deveni purtatori de infectie transmisibila celor din jur in mod mult mai accentuat decat au facut-o pana acum. Un vaccinat este MARKAT si emite un cod Bluetooth.Se poate verifica cu telefonul – apare un cod cara a indica marca dispozitivului. Prin acest cod Markatzii sunt controlati si li se aplica ,,tratamentul’’ dorit: boala transmi-sibila, moarte subita, etc. ,,Vaccinații TRANSMIT prin secrețiile organismului proteina-toxina SPIKE primita prin VACCINUL ucigash. Datele din raport au arătat că proteina spike intră în fluxul sangvin, unde circulă pentru mai multe zile după vaccinare, iar apoi se acumulează în ţesuturi şi organe precum splina, măduva osoasă, ficat sau ovare. Proteina spike este o toxină, care poate produce leziuni ale corpului odată intrată în circulaţia sangvină. Poate produce leziuni în ficat, inimă şi creier, (daca gaseste vagi urme la vaccinati). Cercetările au mai descoperit că există concentraţii foarte ridicate ale proteinei spike în laptele matern, cu efecte potenţial fatale pentru nou-născuţi. Inventatorul tehnologiei, Luigi Warren, a recunoscut că aceasta se poate răspândi prin secrețiile organismului – tranfuzii de sange, salivă, transpirație, urină. Proteina Spike este cauza problemelor vasculare, neurodegenerative. Proteina spike provoacă daune dacă este în circulație, se leagă de trombocite, celule epiteliale ale vaselor de sânge, coagulare, sângerări, probleme cardiace, coagulare a sângelui creierului. Ea pătrunde în fluxul sanguin, ceea ce poate explica miile de efecte adverse, de la cheaguri de sânge și boli de inimă la leziuni cerebrale și probleme de reproducere.Ea însăși este o toxină și o proteină patogenică. Puternica concentrație de proteine spike descoperită în testicule și ovare, potrivit datelor secrete Pfizer publicate de agenția de reglementare japoneză, ridică și o altă întrebare gravă: „Vor devenii tinerii noștri sterili?” ‘’

  11. Hai sa ne imaginam ca vine boala lui Kalache peste noi. Atunci trebuie sa te pregatesti cu ulcele crapaturi grisine si masline sa nu te dilesti.

    • Tu poti sa Pregătești orice, ca daca nu iti pui cep la fundul ghiveciului nu scapi de variola

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger