AcasăȘTIRI EXTERNEJoe Biden, DEMIS din cauza afacerilor derulate în România de fiul său,...

Joe Biden, DEMIS din cauza afacerilor derulate în România de fiul său, Hunter?! DEZVĂLUIRI ULUITOARE din dosar!

Biden, în vârstă de 80 de ani, deja cel mai în vârstă președinte american din toate timpurile, candidează pentru un nou mandat în 2024 și ar avea 82 de ani când începe al doilea mandat de patru ani, în ianuarie 2025, dacă va câștiga.

Problema este dacă Joe Biden va mai fi perşedintele SUA în acel moment. Asta din cauză că riscă să fie demis din cauza afacerilor derultate de fiul său, Hunter.

A minţit când a cumpărat o armă

În 2018, Hunter Biden a cumpărat o armă de foc, dar a minţit în acte că nu este dependent de droguri. În acea perioadă, el se lupta cu adicţia de cocaină. Acum, riscă zece ani după gratii pentru declaraţii false şi cinci ani pentru posesia unei arme ca dependent.

Iar republicanii vor să-l demită pe Joe Biden. Asta după ce au demonstrat că partenerul de afaceri al lui Hunter Biden a primit milioane de dolari din China şi România în urma unor legături de afaceri.

Afacerile au fost şi ele investigate, iar procurorul desemnat ar putea să îl pună sub acuzare pe Hunter Biden şi pentru nereguli financiare.

Joe Biden, prea bătrân pentru Casa Albă?

Casa Albă a abordat îngrijorările cu privire la capacitatea președintelui Joe Biden de a candida pentru un nou mandat, având în vedere vârsta lui înaintată, răspunzând cu replica: „80 este noul 40”.

Mai multe sondaje de opinie arată îngrijorări în rândul alegătorilor cu privire la vârsta lui Biden și cea a principalului său oponent republican, Donald Trump, 77 de ani.

Majoritatea americanilor ar prefera ca limita de vârstă pentru candidatura la presedinție să fie de 75 de ani sau mai puţin.

1.735 afisari

7 COMENTARII

  1. Banii s-au facut si se fac in „colonii”, de regula cat mai multi si cu orice sacrificiu din partea colonistilor, cu sprijinul claselor conducatoare corupte si care se imbogatesc peste noapte. Nimeni nu va reusi sa opreasca acest flagel, nimeni nu va invinge vreodata nedreptatea, coruptia, lacomia, desantarea, destrabalarea,desertaciunea. Aceste defecte sunt in firea multor oameni, degeaba o mana de oameni sunt diferiti , niciodata nu vor reusi sa tina piept majoritatii corupte, lacome, desantate……….

  2. Nu lasa ciolanul nici in genunchi distrugatorul natiunii americane.A adus tara lui la rang de sluga de a jandarm!!

  3. Ce bun ne-ar fi acum un președinte de nivelul lui Orban din Ungaria ,dar să sperăm ,că scăpăm curând de ospătar și o să vină și vremuri mai bube pentru România

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri