AcasăȘTIRI EXTERNEJoe Biden, declarat inapt să conducă SUA de un fost medic de...

Joe Biden, declarat inapt să conducă SUA de un fost medic de la Casa Albă/„Nu știe ce se întâmplă cu Ucraina”

Joe Biden, declarat inapt să conducă SUA de un fost medic de la Casa Albă/„Nu știe ce se întâmplă cu Ucraina”

Un fost medic de la Casa Albă, care a servit atât în ​​administrația Obama, cât și în administrația Trump, a spus că președintele SUA, Joe Biden, nu este apt din punct de vedere mental pentru a ocupa funcția și ar trebui să demisioneze imediat.

Medicul în cauză, Ronny Jackson, a spus: „Biden nu știe ce se întâmplă cu Ucraina. El nu știe ce se întâmplă cu NIMIC! Nu este capabil din punct de vedere cognitiv să conducă. Trebuie să demisioneze înainte ca țara noastră să mai sufere”.

„Întreaga țară vede problemele sale cognitive”

Comentariile lui Jackson sunt făcute în contextual invaziei din Ucraina ordonată de președintele rus  Vladimir Putin, care continuă să perturbe echilibrul geopolitic de putere.

Ronny Jackson, un republican care reprezintă în prezent al 13-lea district al Congresului din Texas în Camera Reprezentanților SUA, a ridicat întrebări despre capacitatea cognitivă a lui Biden și în trecut.

La sfârșitul lunii februarie, reprezentantul Jackson i-a cerut lui Biden să facă un test cognitiv și a spus că „nu este apt să fie președintele nostru în acest moment”, scrie The Blaze.

Fox News a raportat că Jackson a spus: „Întreaga țară  vede problemele sale cognitive mentale expuse de mai bine de un an și nu există nicio îndoială în mintea majorității oamenilor că se întâmplă ceva cu Biden, că nu este la fel ca el însuși din punct de vedere cognitive. Nu este apt să fie președintele nostru acum”.

Congresmanul a continuat: „De fiecare dată când se ridică și vorbește cu poporul american, nu doar americanii îl privesc vorbind, ci întreaga lume și asta face parte din problemă aici. Pare obosit, pare slab, pare confuz, este incoerent și transmite un mesaj de slăbiciune peste tot în lume”.

„Sunt prea multe lucruri în joc, trebuie să știm!”

În iulie anul trecut, Jackson a prezis că Biden va demisiona în cele din urmă de la președinție din cauza abilităților sale cognitive aflate  în declin.

Se întâmplă ceva serios cu acest om chiar acum și, știți, cred că fie va demisiona, fie îl vor convinge să demisioneze din funcție la un moment dat în viitorul apropiat pentru probleme medicale. Sau vor trebui să folosească al 25-lea amendament pentru a scăpa de el chiar acum”.

În ianuarie , Jackson l-a criticat pe Joe Biden pentru că a ignorat o întrebare despre sănătatea sa mentală și a sugerat că acest lucru ar fi un indiciu că ceva nu este „în regulă” cu președintele Statelor Unite.

Ignorând această întrebare, Biden l-a determinat pe Jackson să-i ceară să participe la un examen cognitiv. Jackson a spus: „Cer să facă un test cognitiv ACUM. Sunt prea multe lucruri în joc, trebuie să știm!”

author avatar
Tudor Borcea
1.301 afisari

10 COMENTARII

  1. Ba este bun. Cum este el este și Muricania. Ceva copt, ceva putred. B.L.M.-ul și Wokie și-au făcut treaba din plin.
    DECI ESTE BUN PENTRU CĂ ESTE REALISTIC.

  2. Toți „foștii” de o anumită culoare se apucă să dea verdicte! În orb. Ar fi cazul să mai căutați surse reale și nu pe angajatul lui Trump, care să-și dea și el cu presupusu’…

  3. Indiferent ce persoana pui acum presedinte in USA nu prea are ce sa mai faca cu criza financiara.toti vorbesc de resetarea sistemului global,poate ca nu degeaba or sti ei ceva.Actualul sistem e complet blocat

    • Clar ca lumina zilei ca e blocat. Se vede cu ochiul liber. Cum vrei sa împingi un yen sau un dolar ceva cum, pac, se blochează! Asa ceva dom’le…
      Trebuie schimbat sistemul! Ai vreo idee ceva bre sweik?! Ca vad ca toți E blocați…
      A făcut mă-ta mai mulți prosti sau ești singurul ei geniu?!!

  4. Prostul asta de bideu e exact ce le trebuie americanilor. Un retardat dement. Uita și de ce s-a așezat pe budă.

  5. NU-I PRIMUL IRESPONSABIL CARE ESTE PRESEDINTE !,L-ATI UITAT PE BUSH JUNIOR ??.
    ASTA AU MAI SPUS-O TOT AMERICANII ,DAR CAND IL FAC SA DEMISIONEZE ??

    • Reagan… alt actoras dement. Ne mirăm de zelenski.. e doar un actoras vulgar și ieftin, fără demență încă… Reagan era renumit pentru demența avansată în care era…
      Meteahna asta a președinților și indiciul clar ca ei nu contează nici cât apa in ciur spune clar ca america nu este condusă de la nivelul „celui mai puternic om în statul hamerican”

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger