AcasăȘTIRI EXTERNEJoe Biden are cancer?! Casa Albă face precizări privind starea de sănătate...

Joe Biden are cancer?! Casa Albă face precizări privind starea de sănătate a președintelui

Joe BidenCum îl copiază Casa Albă pe Klaus Iohannis. „Votanții lui Trump sunt un pericol pentru democrația, libertatea și drepturile noastre!” - VIDEO

Președintele SUA, Joe Biden, a anunțat în timpul vizitei sale în Massachusetts că este bolnav de cancer. Mulți s-au grăbit să afirme că liderul american a făcut fie o nouă gafă, fie un anunț sensibil privind starea sa de sănătate – în timpul unui discurs despre încălzirea globală în Massachusetts, potrivit washingtontimes.com.

„Trebuia să pui ștergătoarele de parbriz pentru a îndepărta literalmente pata de ulei de pe geam. De aceea eu și atât de mulți alți oameni cu care am crescut avem cancer”, a relatat oficialul de la Casa Albă.

Declarația președintelui a speriat toată Casa Albă

Președintele SUA a dezvăluit, miercuri, că are cancer, forțând biroul de presă de la Casa Albă să clarifice rapid că se referea la tratamentul pentru cancerul de piele pe care l-a avut înainte de a prelua mandatul.

Purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Andrew Bates, a reacționat la un tweet al editorialistului de la Washington Post, Glenn Kessler, spunând că Joe Biden avea „cancer de piele fără melanom” înainte de a prelua funcția de președinte.

Nu este clar de ce Joe Biden a ales să folosească timpul prezent pentru a descrie experiența sa cu boala. Cu toate acestea, intenționează să candideze pentru un al doilea mandat în 2024.

author avatar
Andreea Vlad
572 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger