AcasăȘTIRI EXTERNEJoe Biden a trăit un nou moment stânjenitor. Cel mai puternic om...

Joe Biden a trăit un nou moment stânjenitor. Cel mai puternic om al planetei, ajutat de soție să meargă – VIDEO

Joe Biden a trăit un moment penibil în public. Ultimul incident a avut loc în timpul unei conferințe de presă, chiar în fața avionului prezidențial.

Președintele american vorbea cu reporterii, când soția sa Jill Biden a decis să îl îndepărteze de aceștia, pentru că se afla prea aproape de ei.

Joe Biden, tras de soția sa în spate

Chiar în timp ce Biden susținea o declarație de presă, Prima Doamnă și-a cuprins soțul de brațe și l-a tras spre ea, după care s-a întorc la locul în care stătea în spatele președintelui.

Fără să întoarcă deloc capul, liderul de la Casa Albă a făcut doi-trei pași în spate.

Videoclipul a ajuns viral pe internet, stârnind un nou val de ironii la adresa lui Biden.

La începutul lunii august, jacheta i-a dat bătăi de cap președintelui Joe Biden. Acesta a avut nevoie de ajutorul soției sale, Jill, pentru a-și pune jacheta pe el. În același timp, ochelarii de soare pe care îi purta i-au căzut spre nas. Imaginile au fost surprinse de cameramani, ulterior ajungând virale.

author avatar
Andreea Vlad
703 afisari

7 COMENTARII

  1. Tataia Bideu când merge la buda are timp sa dea budigaii jos sau face direct in pantaloni treburile mari și mici!?

  2. Muricania ar cam trebui să dispară. Ca mare putere sau ca jandarm social, nu ca țară. Ca țară, este țara handicapaților, doar se știe!

  3. Nu e de ras e de plâns, au iei grijă că treburile interne de stat să meargă bine, nu se de apa la moara nimănui , când lucrurile vor merge rău se va lua măsura necesară.
    Chiar și așa cineva veghează in permanență sa nu apară sincope in marile probleme de interes național și global ale SUA.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri