AcasăȘTIRI EXTERNEJoe Biden a dezvăluit adevăratul motiv pentru care candidează la alegerile prezidenţiale...

Joe Biden a dezvăluit adevăratul motiv pentru care candidează la alegerile prezidenţiale din SUA. Are legătură cu Trump

Joe Biden a spus că unul din motivele care îl determină să candideze pentru un nou mandat este prezența lui Donald Trump la alegerile de anul viitor.

Liderul de la Casa Albă a fost, aşadar, ambiţionat tot de candidatura rivalului din 2020.

De ce vrea să-l stopeze pe Trump?

Donald Trump este favorit să câștige alegerile preliminare republicane și să obțină nominalizarea pentru a participa din partea partidului la alegerile din 2024.

„Dacă Trump nu ar fi candidat, nu sunt sigur că m-aş prezenta. Dar nu-l putem lăsa să câștige”, a spus liderul de la Casa Albă. Președintele american a făcut declarațiile în timpul unei conferințe cu donatori ai Partidului Democrat la Boston.

Altfel, liderul de la Washington a avut miercuri discuții cu președintele chinez, Xi Jinping, aflat în vizită în Statele Unite.

După întâlnirea cu Xi Jinping în California, Joe Biden a declarat miercuri că îl consideră în continuare pe Xi Jinping un „dictator”, folosind o expresie care a provocat indignare la Beijing în trecut.

Netanyahu, piatra de moară agățată de gâtul lui Biden

Armistițiul dintre Israel și Hamas nu e nimic mai mult decât o ușoară liniște oferită palestinienilor sfâșiați de război, precum și familiilor ostaticilor evrei eliberați.

Benjamin Netanyahu a ținut să sublinieze, încă o dată, că ofensiva IDF va continua „până la victoria absolută”.

Afirmația sa este profund îngrijorătoare și nu numai pentru soarta locuitorilor din Fâșia Gaza, ci și pentru viitorul întregii regiuni, amenințată, iată, că va fi aruncată în haos.

Mai multe detalii AICI.

author avatar
Andrei Ștefan
624 afisari

7 COMENTARII

  1. Se pare ca si Biden vrea sa castige Trump , ceva se intampla si la nivel mondial . oamenilor li s-a acrit deja de globalisti . Trump va castiga en fanfare , si va repune America pe șine , acum fiind deraiata rau .

  2. Pai ce mare jmekerie?!? Ministerul de Justitie si Cartelul Militar depe Potomac stiu inca de pe acum rezultatul „alegerilor”. E ca la fel ca si noi.

    Tovarasul STALIN, care a fost un mare Tovaras, zicea ca „Important e sa se stie ca au fost alegeri. Nu conteaza ce voteaza electoratul, conteaza cine numara voturile.” Dar asta merge o data, de doua ori, nu merge asa …. ad infinitum ….

  3. Multumim din inima partidului si inaltului conducator pentru eliminarea comentariilor pertinente si de bun simt care lezeaza parerile personale ale moderatorului.

  4. Normal, pentru ca grupul care l-a dus pe Biden in varf vrea moartea Rusiei, ca sa se infrupte din cadavrul ei. De asta au investit in Ucraina sute de miliarde, plus altele de la „aliati”. Nu pentru bine si democratie – sunt tampiti aia care cred in astfel de principialitati. Trump le-a stricat ploile in 2015, pentru ca el are ca prioritati caderea Chinei, Iranului si Venezuelei, iar razboiul Ucrainei cu Rusia a fost sistat atunci. Timp in care Rusia s-a pregatit serios. O noua renuntare la presiune asupra Rusiei echivaleaza cu aruncarea pe geam a tuturor sumelor uriase cheltuite pana acum. Dar lui Trump nu-i pasa, asa ca trebuie stopat prin orice mijloace.

  5. SUA a fost, este si va fi dirijata de interesele evreiesti ale Grupului BILDERBERG si Forumul Economic Mondial-Davis, care formeaza guvernul mondial din umbra, cu un scop precis de a DISTRUGE Rusia si a instala Marele Israel-2 in Europa, iar singurul care „deranjeaza” politica acestor evrei este Donald Trump.
    Cu un maimuțoi-senil-octogenar ca Joe Biden este mai profitabil de DIRIJAT politica globalista de la Casa Alba .

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri