AcasăȘTIRI EXTERNEJoe Biden a dat mâna cu aerul! Noi imagini VIDEO tulburătoare cu...

Joe Biden a dat mâna cu aerul! Noi imagini VIDEO tulburătoare cu președintele Americii

Joe Biden a dat mâna cu aerul! Noi imagini VIDEO tulburătoare cu președintele Americii

Președintele Joe Biden a părut din nou confuz și pierdut, un moment ce amintește de problemele de sănătate pe care le-ar avea. Ultimul incident a avut loc joi, 14 aprilie, după ce liderul Americii a terminat un discurs despre criza lanțului de aprovizionare în SUA.

La finalul discursului, Joe Biden s-a întors și a întins mâna ca și cum ar fi vrut să salute pe cineva. Dar, stupoare, nu era nimeni pe scenă și nici în jurul lui!

Biden a mințit că a fost „profesor titular”

Înainte de gestul întinderii mâinii, Biden (în vârstă de 79 de ani) a mai susținut că a lucrat ca „profesor titular” la Universitatea din Pennsylvania, deși nu a predat niciodată. A fost încă o gafă care i-a făcut pus pe rivalii republicani să pună sub semnul întrebării abilitățile cognitive ale locatarului de la Casa Albă.

La Washington se vorbește tot mai mult despre declanșarea procedurii de impeachement împotriva președintelui Biden. Totul depinde, însă, de rezultatul alegerilor legislative, programate pentru toamna acestui an.

Președinte rătăcit pe scenă

Săptămâna trecută, Joe Biden a apărut, de aasemenea, dezorientat și confuz, având aerul unui om pe care nimeni nu-l bagă în seamă – în timp ce căuta să vorbească cu cineva – în timpul unui eveniment de primire la Casa Albă a fostului președinte Barack Obama, care l-a eclipsat pe Biden.

Imaginile de la evenimentul de joi îl arată pe Biden încheind discursul ținut în Greensboro, Carolina de Nord, cu „Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți”, înainte de a se întoarce la dreapta și să spună aparent ceva în vânt și să mimeze o strângere de mână, scrie Daily Mail.

Biden a continuat apoi să se uite frenetic în jurul scenei, cu o privire nedumerită pe față, înainte de a începe să rătăcească fără țintă prin auditoriul aglomerat. Apoi a întors în mod bizar spatele publicului, părând pierdut pe scenă în timp ce muzica marca încheierea discursului.

„Omul acesta nu este apt să fie președinte”

Alții au numit acțiunile lui Biden la sfârșitul discursului drept „abuz asupra bătrânilor” și au pus sub semnul întrebării starea sa mentală. „Unde sunt administratorii Casei Albe și familia lui și Biden a căror sarcină este să-l facă să arate bine?”, a scris Harmeet K. Dhillon, fosta vicepreşedintă a Partidului Republican din California. „Este cu adevărat bizar”, a continuat ea, „cu excepția cazului în care vor să arate ca un pacient atins de demență”.

Politicianul Robby Starbuck, care candidează pentru Congres la viitoarele alegeri primare republicane din Tennessee, a remarcat: „Oh, omule. Muzica îl face de zece ori mai rău. Omul acesta nu este apt să fie președinte”.

„Președintele nostru a încercat să dea mâna cu nimeni. Incredibil de penibil! El ne conduce țara. Ajunge”, a scris, reprezentanta republicană Marjorie Taylor-Green.

Putin, „responsabil” pentru inflația din SUA

Președintele a vizitat Greensboro și Universitatea de Stat Tehnică și Agricolă din Carolina de Nord, ca parte a unui efort de a exercita presiuni asupra Congresului pentru a aproba Legea inovației bipartizane, care are ca scop creșterea finanțării pentru producția internă de semiconductori.

El a dat din nou vina pentru inflația record pe decizia liderului rus Vladimir Putin de a invada Ucraina. „Ceea ce oamenii nu știu este că 70% din creșterea inflației a fost consecința creșterii prețurilor a lui Putin”, a spus el. Inflația a urcat la un maxim de 8,5% în martie, potrivit ultimelor cifre ale Departamentului Muncii. Indicele prețurilor de consum a crescut cu 1,2% în martie față de luna precedentă.

author avatar
Tudor Borcea