AcasăȘTIRI EXTERNEJoe Biden a dat mâna cu aerul! Noi imagini VIDEO tulburătoare cu...

Joe Biden a dat mâna cu aerul! Noi imagini VIDEO tulburătoare cu președintele Americii

Joe Biden a dat mâna cu aerul! Noi imagini VIDEO tulburătoare cu președintele Americii

Președintele Joe Biden a părut din nou confuz și pierdut, un moment ce amintește de problemele de sănătate pe care le-ar avea. Ultimul incident a avut loc joi, 14 aprilie, după ce liderul Americii a terminat un discurs despre criza lanțului de aprovizionare în SUA.

La finalul discursului, Joe Biden s-a întors și a întins mâna ca și cum ar fi vrut să salute pe cineva. Dar, stupoare, nu era nimeni pe scenă și nici în jurul lui!

Biden a mințit că a fost „profesor titular”

Înainte de gestul întinderii mâinii, Biden (în vârstă de 79 de ani) a mai susținut că a lucrat ca „profesor titular” la Universitatea din Pennsylvania, deși nu a predat niciodată. A fost încă o gafă care i-a făcut pus pe rivalii republicani să pună sub semnul întrebării abilitățile cognitive ale locatarului de la Casa Albă.

La Washington se vorbește tot mai mult despre declanșarea procedurii de impeachement împotriva președintelui Biden. Totul depinde, însă, de rezultatul alegerilor legislative, programate pentru toamna acestui an.

Președinte rătăcit pe scenă

Săptămâna trecută, Joe Biden a apărut, de aasemenea, dezorientat și confuz, având aerul unui om pe care nimeni nu-l bagă în seamă – în timp ce căuta să vorbească cu cineva – în timpul unui eveniment de primire la Casa Albă a fostului președinte Barack Obama, care l-a eclipsat pe Biden.

Imaginile de la evenimentul de joi îl arată pe Biden încheind discursul ținut în Greensboro, Carolina de Nord, cu „Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți”, înainte de a se întoarce la dreapta și să spună aparent ceva în vânt și să mimeze o strângere de mână, scrie Daily Mail.

Biden a continuat apoi să se uite frenetic în jurul scenei, cu o privire nedumerită pe față, înainte de a începe să rătăcească fără țintă prin auditoriul aglomerat. Apoi a întors în mod bizar spatele publicului, părând pierdut pe scenă în timp ce muzica marca încheierea discursului.

„Omul acesta nu este apt să fie președinte”

Alții au numit acțiunile lui Biden la sfârșitul discursului drept „abuz asupra bătrânilor” și au pus sub semnul întrebării starea sa mentală. „Unde sunt administratorii Casei Albe și familia lui și Biden a căror sarcină este să-l facă să arate bine?”, a scris Harmeet K. Dhillon, fosta vicepreşedintă a Partidului Republican din California. „Este cu adevărat bizar”, a continuat ea, „cu excepția cazului în care vor să arate ca un pacient atins de demență”.

Politicianul Robby Starbuck, care candidează pentru Congres la viitoarele alegeri primare republicane din Tennessee, a remarcat: „Oh, omule. Muzica îl face de zece ori mai rău. Omul acesta nu este apt să fie președinte”.

„Președintele nostru a încercat să dea mâna cu nimeni. Incredibil de penibil! El ne conduce țara. Ajunge”, a scris, reprezentanta republicană Marjorie Taylor-Green.

Putin, „responsabil” pentru inflația din SUA

Președintele a vizitat Greensboro și Universitatea de Stat Tehnică și Agricolă din Carolina de Nord, ca parte a unui efort de a exercita presiuni asupra Congresului pentru a aproba Legea inovației bipartizane, care are ca scop creșterea finanțării pentru producția internă de semiconductori.

El a dat din nou vina pentru inflația record pe decizia liderului rus Vladimir Putin de a invada Ucraina. „Ceea ce oamenii nu știu este că 70% din creșterea inflației a fost consecința creșterii prețurilor a lui Putin”, a spus el. Inflația a urcat la un maxim de 8,5% în martie, potrivit ultimelor cifre ale Departamentului Muncii. Indicele prețurilor de consum a crescut cu 1,2% în martie față de luna precedentă.

author avatar
Tudor Borcea
6.148 afisari

16 COMENTARII

  1. Un om inteligent face deosebire dintre motiv si pretext. Invazia din Ucraina este doar un pretext pentru a justifica inflația record, dar adevaratul motiv este dat de programele de mii de miliarde anuntate de Joe Biden, care a determinat Federal Reserve sa tureze la maxim tiparnita de facut dolari

  2. Nu voi l-ati pupat în cur pe Joe, bā, ziarici de kākat, pretextând cā a câstigat alegerile pe bune, din subsol?

  3. MacGigi , EXCREMENTUL IN PUTREFACTIE SI CADAVRU AMBULANT , SÙGE PÙLA ZILNIC PE site-eul MANCATORILOR DE CÃCAT ziare.com

  4. Gigi ,JEGULE , ESTI UN SLUGOI LINGATOR DE ROZETE , I-AI FACUT HEMOROIZI LUI IOHA SI GENERALULUI PLAGIATOR , Citu INCEPE SA SE VINDECE DE CAND NU-L MAI LINGI

  5. Gigi ,JEGULE , ESTI UN SLUGOI LINGATOR DE ROZETE , I-AI FACUT HEMOROIZI LUI IOHA SI GENERALULUI PLAGIATOR , Citu INCEPE SA SE VINDECE DE CAND NU-L MAI LINGI .

  6. DACA BIDEN E SENIL !,UNORA LE CONVINE ! SI-L LASA SA SE FACA DE RAS !.
    CAND TE GANDESTI CA AMERICA SE VREA PRIMA PUTERE A LUMII !!,ITI DAI SEAMA CAT DE DEZINFORMAT ESTI !,DOAR PRIVINDU-L PE BIDEN .
    POVESTEA VECHE DE 80 DE ANI CU BOLNAVII CARE NE CONDUC !,SE REPETA LA UN NIVEL MULT MAI INGRIJORATOR SI MAI SCANDALOS !.

  7. Intreb si eu din pura curiozitat.Cine si-a dat votul luiJoeBiden un demnt extrem de periculos pentru SUA dar si pentru intreaga omenire.L-au ale3s oliganhii americani, oripăoate cei vest europeni care vad in dementul Biden o scuza pentru crimele lor impotriva umaniattii? Sau paote l-=au ales humanoizii americari, drogati, alcoolici si oricand dispusi sa se vanda pentru drog? Important este ca-n acest moment SUA/Biden sunt dispretuite total in Romania si-n Europa civilizataest europeana.

  8. AZMERICANII O SLEAHTA,GASCA,ADUNATURA,LIOTA,MAFIE DE EMIGRANTI INGLIEJI.-curve,criminali,hoti,puscariasi..toti goniti de regii inglieji,alti criminali-vezi gamlet,isi ucice mama
    COLONIE ZAT-INGLIEJA,CU ISTORIE DE NUMAI 278 DE ANI,AZMERICA ESTE PUTOAREA LUMII.
    A PROVOCAT 14 RAZBOAIE LOCALE.IN 1895 A OMORAT 3 MIL DE FILIPINEZI.APOI,COREEA,VIETNAM,
    SIRIA,AFGANISTAN,IRAN,IRAK SI ACUM..UCRAINA.EI SUNT CRIMINALII LUMII.
    AZMERICA SI EVREII,SUNT CRIMINALII SI DIAVOLII LUMII.DE 150 DE ANI,DISTRUG SI FURA TOT.
    NIMICIREA LOR DEFINITIVA,V-A ADUCE PACEA TOTALA IN LUMII.
    EI AU DAT 3 BOMBE ATOMICE IN 1940,IN JAPONIA.NU RUSII,UNGURII,ROMANII,TURCII..
    HUO,AZMERICA ORIUNDE NU TE VEI MAI AFLA.SICTIR SI SCARBA..
    GASCA,LIOTA,MAFIE,ADUNATURA DE JEGURI.

  9. Președinți, prim-ministri, miniștri și alți actori politici la vedere nu conduc nimic, nu hotărăsc nimic, sînt fațadă.
    Iar uni merg la vot.

    • Bravo ai spus adevarul.Dar JoeBiden e prea prost si senil ca sa fie marioneta

  10. AU IMPUS TARILOR PE CARE LE-AU COTROPIT SI JEFUIT, CU UNII CA MARK GITENSTEIN, CONDUCATORI IDIOTI, BETIVI CA BASESCU, IMBECILI CA EMIL CONSTANTINESCU, SLUGI FARA CHILOTI CA LAURA KOVESI, LOVITI DE AVION IN CREIER CA SI COLDEA, SA NU AMINTESC DE MORTII CARE L-AU RIDICAT CA VOMITA HARTIA…LUDOVIC ORBAN, RARES BOGDAN SI MULTI, MULTI ALTII….
    DUMNEZEU A RASPLATIT S.U.A.CU MASURA FOLOSITA ASUPRA ALTORA. ..CONDUCATORI DECREPITI, HOTIE, PLUS UN CONFLICT CU RUSIA IN CARE S.U.A. ISI VA PIERDE HAINELE DE PE EA SI TRAISTA CU MANCARE….PESTE UN AN TOTI AMERLOCII VOR FI SUPEROBEZI…PRAFURILE LOR DE MANCARE SI PUII DE 50 DE ANI CONGELATI…CE SEMENI, AIA CULEGI

  11. Ia uitati va in spatele lui nefericitul ca a schimbat culorile drapelului american ca parca era pe albastru nu cum se vede deaia ii merge ca atare ca nu mai respecta trecutul tarii sale!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger