AcasăȘTIRI EXTERNEJoe Biden a cedat nervos! Președintele SUA, acces de furie în timpul...

Joe Biden a cedat nervos! Președintele SUA, acces de furie în timpul unei conferințe – VIDEO

joe biden Joe Biden, un nou ŞOC, la câteva zile după ce fusese testat negativ pentru Covid

Președintele Joe Biden a cedat nervos! Prezent marți, 14 iunie, la cea de-a 29-a Convenție AFL-CIO, din Philadelphia (statul Pennsylvania), liderul SUA a răbufnit când a fost întrebat despre „cheltuielile nesăbuite” făcute de administrația sa.

Joe Biden a încercat să dezmintă acuzațiile că ar fi un cheltuitor care contribuie la creșterea deficitului bugetar al SUA.

Joe Biden, discurs furibund și atac la Barack Obama

Din contră, a zis președintele! Biden s-a răstit la jurnaliști și chiar a urlat în microfon, spunând că administrația sa va reduce deficitul cu încă 1600 de miliarde de dolari într-un an. „Am cheltuit mulți bani, dar să comparăm faptele”, a spus Biden.

„Sub predecesorul meu, deficitul a explodat, crescând în fiecare an. Conform planului meu, anul trecut am redus deficitul cu 350 de miliarde de dolari făcând toate astea. Când vin la tine și vorbesc despre mari cheltuitori, anunță-i că există aproape 2000 de miliarde de dolari pentru reducerea deficitului” – JOE BIDEN

„Nu vreau să mai aud aceste minciuni despre cheltuielile nesăbuite. Schimbăm viețile oamenilor! Și datorită faptelor din acest an, avem cea mai mare scădere a deficitului din istoria SUA”

Cheltuielile Administrației Biden au crescut deficitul SUA

Președintele american și-a însușit meritul pentru scăderea cheltuielilor cu deficitul, dar în realitate acestea au fost reduse drastic din cauza reducerii cheltuielilor legate de pandemia de Covid-19, potrivit FactCheck.org.

În timpul discursului de marți , Biden a sărbătorit importanța și munca asiduă a membrilor de sindicat și a recunoscut că inflația „slăbește puterea multor familii” la doar câteva zile după ce Indicele prețurilor de consum (IPC) a crescut cu 8,6% în mai, cea mai mare valoare din ultimele patru decenii.

Apoi i-a acuzat pe republicani că i-au împiedicat planurile de a reduce costurile pentru familiile americane. „Problema este că republicanii din Congres fac tot ce le stă în putință pentru a opri planurile mele de a reduce costurile pentru familiile obișnuite. De aceea planul meu nu este terminat și nici rezultatele nu apar”, a spus el.

author avatar
Andreea Vlad
2.064 afisari

11 COMENTARII

  1. ZIARE.COM ESTE UN SITE DE PROPAGANDA LA ADRESA POLITICIENILOR SI CLASEI POLITICE CORUPTE ROMANESTI CE LAUDA ZILNIC MAFIOTII SI SASUL PUTUROS , ACEASTA CLIKA DE IMPOSTORI CE AU JEFUIT TARA

  2. UN RAMOLIT INCAPABIL SI ISTERIC, CARE VA PRABUSI AMERICA , DAR NU NUMAI, DACA SEFII DE STATE SI GUVERNE IL VOR MAI ASCULTA….

    • Jurnalistii il urmarea ,,pa online”..Si prezenta pe 5G holograme.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger