AcasăȘTIRI EXTERNEJoe Biden a anunţat COŞMARUL pentru femeile care vor să AVORTEZE! Va...

Joe Biden a anunţat COŞMARUL pentru femeile care vor să AVORTEZE! Va fi mare SCANDAL

protesteREVOLUȚIE în SUA, după decizia Curții Supreme! Avortul a divizat America, proteste de amploare - VIDEO

Decizia Curţii Supreme a SUA privind avortul anulează jurisprudenţa stabilită prin cazul emblematic ‘Roe v. Wade’ din 1973, care garanta dreptul femeilor la avort şi legaliza la nivel naţional întreruperile de sarcină.

Hotărârea nu scoate în afara legii avorturile, dar restabileşte situaţia când fiecare stat al federaţiei era liber să le autorizeze sau nu şi menţine o lege din Mississippi, sprijinită de republicani, care interzice avortul după 15 săptămâni de sarcină.

Vor aresta autorităţile femeile?

Joe Biden a anunţat că e posibil ca autoritățile unor state să încerce să aresteze femeile care merg să facă avort în alt stat unde lucru acesta este permis.

Și presupun că oamenii nu cred că se va întâmpla. Dar se va întâmpla, și va transmite întregii țări că aceasta este o problemă uriașă care va merge mai departe, adică le vor fi afectate și alte drepturi de bază”, a spus Biden.

Liderul de la Casa Albă a adăugat că guvernul federal va acționa pentru a proteja femeile care trebuie să meargă în alt stat să facă un avort și pentru a le asigura accesul la medicamente în statele în care aceste proceduri sunt interzise.

Ce state vor interzice avortul

Se pare că avortul va fi interzis în aproximativ jumătate dintre statele americane.

Astfel, state ale SUA conduse de republicani (conservatori), printre care Missouri, Kentucky, Louisiana sau Dakota de Sud au anunţat la scurt timp după acest verdict că interzic avortul, în timp ce state conduse de democraţi (progresişti), precum New York, California, Oregon şi Washington au anunţat că vor apăra dreptul la avort.

author avatar
Andrei Ștefan
564 afisari

16 COMENTARII

  1. nu ar fi mai bine sa se protejeze decat isteria asta ? avortul pentru cazuri de exceptie .

    • Ador bagatela asta, sa se protejeze contra unui viol, ar fi mai bine. Prost mai ești. Nici măcar prezervativul nu are rata de succes 100%. Atunci bănuiesc ca le-ai spune sa nu facă sex nu? Idiot inutil.

      • am spus avort pentru cazuri de exceptie , deci si pentru viol , analfabet functional care pricepi greu . daca la tine in sat toate babele sint violate , nu inseamna ca-i peste tot la fel , cretin util la nebuni .

        • Și pe urma când vine și spune ca a fost violata imediat o bagi pe aia „mergea despuiata, merita” cretinopat ratat

          • @ iulius carja stramba . tu esti handicapatul care nu ai vazut o femeie decat in poze si postezi cu multe nick uri , vezi-ti de boala ta si nu te mai baga aiurea .

  2. Măi Iulius Capus Falus, România are mai multe avorturi decât nașteri 😲sunt toate violuri 🤔…avorturi, poponarii și droguri aveți în cap voi Globaliștii

  3. De ce dezinformați? Nici un stat american nu a interzis avortul! Se interzice doar avortarea fetușilor sănătoși de după cea de a 15 a săptămână, și e un drept normal al ființelor umane să nu mai poată fi ucise măcar după a Patra lună de sarcină! Chiar nu mai aveți nici un simț uman, ați pierdut orice urmă de omenie, așa încât tratați dreptul la viață ca pe ceva banal, ceva ce poate fi deformat pe ici pe colo, prin locurile esențiale?

    • unde mai pui ca ind reptul roman cetatenia se acorda din pantecele mamei. cine omora copilul nenascut comitea o crima impotriva unui cetatean roman, crima pedepsita cu moartea!

  4. Da nu inteleg de ce sa avortezi. Eu daca as fi femeie nu as avorta decat daca as fi violat sau pedofilat sau abuzat cu degetelu sau daca am tripleti lichiti cap in cap. Gata acum toate ucigasele sa avorteze.

  5. Sa luam cazul unei tinere rapita de clanuri de proxeneti si fortata sa se prostitueze. Daca ramane gravida si nu poate sa faca avort asta ar putea fi salvarea ei. Se prezinta magraonii cu ea la doctor sa avorteze, doctorul anunta politia care sa speram ca nu e mana in mana cu clanul de proxeneti si deci vine sa salveze victima si apoi aceasta poate prin exceptie sa faca avort.

  6. Eu cand merg la mol sunt rafturi pline pline de perzevative pentru gusturi diferite tutifruti cu gust de menta de levantica de pepene sau aroma de capucin sau de mustar da nu ia nimeni semn ca femeia romana ori e frigida ori face avort. Acum luni o sa vad rastelul gol probabil ca le ia de a dracu si le folosesc la petreceri la baloane 🎈 🎈🎈🎈🎈🎈🎈
    NU E BINE FETELOR! E UN PACAT.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger