AcasăȘTIRI EXTERNEJill Biden, la shopping cu nora, în vacanță. Cum a fost surprinse...

Jill Biden, la shopping cu nora, în vacanță. Cum a fost surprinse Prima Doamnă a SUA și soția lui Hunter Biden

Jill Biden, la shopping cu nora, în vacanță. Cum a fost surprinse Prima Doamnă a SUA și soția lui Hunter Biden (sursa foto: twitter.com/FLOTUS)

Vacanța și relaxarea doamnelor sunt, adesea, presărate cu vizite prin magazine. La fel a făcut și Prima Doamnă a Statelor Unite, fotografiată în timpul unei reprize de shopping alături de soția lui Hunter Biden, Mellisa Cohen.

Aflată în vacanță, pe insula Kiawah (Carolina de Sud), alături de președintele Joe Biden și de familie, Jill Biden a fost zărită, duminică după-amiază, la o repriză de shopping, alături de nepoata sa, Finnegan Biden (fiica în vârstă de 22 de ani a lui Hunter Biden, din prima căsătorie a acestuia, cu Kathleen Buhle), dar și de nora, Melissa Cohen, actuala soție a lui Hunter.

Site-ul publicației DailyMail a postat imagini cu cele trei, la shopping. Cu precizarea că a fost vorba de o vizită prin magazine din Freshfields Village, un mic centru comercial de pe insula aleasă de familia prezidențială americană pentru a petrece vacanța de vară.

Ce ținută a ales Prima Doamnă

Dincolo de opririle în magazine cu produse vestimentare, repriza de cumpărături a inclus o vizită și într-o librărie. De departe cele mai multe priviri s-au îndreptat asupra ținutei Primei Doamne a SUA, care a ales o rochie cu dungi bleu și albe, cu mâneci lungi, dintr-un material lejer, văratic. Nora lui Biden, în schimb, a optat pentru o ținută cu pantaloni lungi, albi, și un tricou verde kaki. Din câte se poate vedea din fotografii, ambele au purtat ochelari de soare.

Joe Biden a plecat în concediu, pe insula Kiawah, împreună cu familia, după ce liderul de la Washington, în vârstă de 79 de ani, s-a vindecat de COVID.

author avatar
Andrei Coman