AcasăȘTIRI EXTERNEJennifer Lopez, fotografiată din toate pozițiile. Fanii sunt în delir, poze INCENDIARE!

Jennifer Lopez, fotografiată din toate pozițiile. Fanii sunt în delir, poze INCENDIARE!

Jennifer Lopez, fotografiată din toate pozițiile. Fanii sunt în delir, poze INCENDIARE! / Sursă foto/ https://www.nbcnews.com

Jennifer Lopez împărtășește cu noi o uimitoare fotografie în bikini, semn că vara încă nu s-a terminat pentru artistă.

Cântăreața, în vârstă de 51 de ani, a pozat în mare în timp ce purta un bikini cu imprimeu cu palmieri. Imaginea care a făcut ravagii pe rețelele de socializare a fost imortalizată de către fotograful Anna Carballosa. „Tell me someone hotter! I՚ll wait…” este unul dintre comentariile publicate de fanii acesteia.

Aceasta nu este prima fotografie în bikini pe care Jlo a împărtășit-o cu cei 131 de milioane de urmăritori de pe Instagram. La începutul acestei săptămâni, artista a pozat în nisip, purtând un bikini sexy cu imprimeuri florale. „Feeling golden” este descrierea postării.

Interpreta hit-ului „Ain’t Your Mama” se face mereu remarcată cu trupul său de invidiat. Aceasta urmează o dietă sănătoasă, care include consumul de alimente organice, o detoxifiere ocazională de zece zile, pe lângă antrenamentele obișnuite și, mai mult decât atât, nu consumă deloc cafeină, potrivit Albawaba.

Gest de caritate din partea artistei

author avatar
Nicoleta-Mirela Pirvu
741 afisari

2 COMENTARII

  1. N-ati vazut-o in calduri pe malul Nistrului pe vrabiuta – Liviuta mea , fotograful a facut infarct cand vrabiuta si-a dat jos gratios salopeta si caciula cu urechi , a apucat sa-mi spuna ca n-a stiut ca-l chem sa pozeze casaloti la Rabnita …..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger