AcasăȘTIRI EXTERNEJeffrey Epstein îi "avea la mână" pe Prinţul Andrew, Bill Clinton şi...

Jeffrey Epstein îi „avea la mână” pe Prinţul Andrew, Bill Clinton şi Richard Branson cu înregistrări video sexuale? DEZVĂLUIRI!

Dezvăluiri-bombă în dosarul lui Jeffrey Epstein, care s-a sinucis în închisoare în timp ce aştepta să fie judecat pentru trafic sexual şi pedofilie.

Fostul finanţist ar fi făcut înregistrări de natură sexuală cu prinţul Andrew, Bill Clinton şi Sir Richard Branson.

Trump și Clinton, în documentele judiciare

Un aristocrat britanic a afirmat că în îregistrările sexuale făcute de pedofil Jeffrey Epstein apar și Prințul Andrew (duce de York), Bill Clinton și Sir Richard Branson.

În cea mai recentă apariție a documentelor judiciare din dosarele împotriva lui Jeffrey Epstein și Ghislaine Maxwell apar foștii președinți Trump și Clinton.

Una dintre victime confirmă

Sarah Ransome, care spune că a fost o victimă a lui Epstein, a susţinut în 2016 că ducele de York, fostul preşedinte american şi miliardarul Branson ar fi fost filmaţi de finanţatorul american pedofil.

Ea a mai zis că avea 22 de ani când a fost forțată să facă sex, iar acum are 30 de ani, a afirmat că lui Donald Trump îi plăcea să „frece și să sugă” sfârcurile prietenei sale „până când acestea erau crude”.

Afirmațiile zguduitoare – care au fost retractate rapid de Ransome – au fost făcute în e-mailuri scrise în 2016, care au fost desecretizate luni de un tribunal din New York.

Susţine că Poliţia n-a făcut nimic

Ransome a mai scris: „Atunci când prietena mea a întreținut relații sexuale cu Clinton, prințul Andrew și Richard Branson, casetele video cu sex au fost de fapt filmate cu fiecare ocazie în parte de Jeffrey.

Mulțumesc lui Dumnezeu că a reușit să pună mâna pe câteva înregistrări sexuale filmate, care identifică clar fețele lui Clinton, Prințul Andrew și Branson care au întreținut relații sexuale cu ea.

În mod frustrant, Epstein nu a fost văzut în niciuna dintre înregistrări, dar el era așa de inteligent!

Când prietena mea a avut în cele din urmă curajul să vorbească și a mers la poliție în 2008 pentru a raporta ceea ce se întâmplase, nu s-a făcut nimic și a fost complet umilită de departamentul de poliție unde s-a dus să raporteze ceea ce se întâmplase cu Epstein, Clinton, Branson și Prințul Andrew”.

E-mailurile lui Ransome susțin că „prietena” ei a fost „una dintre multele fete care au avut relații sexuale cu Donald Trump”. De asemenea, ea a susținut că o altă „prietenă” a avut relații sexuale cu Clinton.

Ransome şi-a retras acuzaţiile

Cazul este cu atât mai întortocheat cu cât Ransome a retras acuzațiile pe care le-a făcut într-un e-mail adresat unui jurnalist de la New York Post în 2016, scriind: „Am vorbit cu familia mea pe îndelete în această dimineață și aș dori să retrag tot ce v-am spus și să mă retrag din asta”.

Iniţial, ea afirmase că Clinton, Branson și prințul britanic Andrew, care a soluționat un proces separat cu Giuffre în 2022, au fost filmați în timp ce făceau sex cu prietena ei de către Epstein însuși.

author avatar
Andrei Ștefan