AcasăȘTIRI EXTERNEIvana Trump, prima soție a lui Donald Trump, a murit! Ce anunț...

Ivana Trump, prima soție a lui Donald Trump, a murit! Ce anunț ȘOCANT a putut face fostul președinte la câteva minute distanță

ivana trumpS-a deschis testamentul Ivanei Trump. Fosta soție a lui Donald Trump nu i-a lăsat nimic din averea sa fostului președinte / Incredibil la cine merge 1 mil. $

Ivana Trump, prima soție a fostului președinte american Donald Trump, a murit joi, din cauze naturale, la vârsta de 73 de ani.

Donald Trump a anunțat moartea ei într-un mesaj publicat pe Truth Social, platforma de socializare pe care a fondat-o. Fostul model a murit în casa ei din Upper East Side din New York.

Mesajul postat de fostul președinte american

„Sunt foarte întristat să îi informez pe toți cei care au iubit-o, că Ivana Trump a murit acasă la ea, în New York”, a scris el. Trump – care are trei copii cu fosta sa soție – a continuat să-i aducă un omagiu Ivanei, descriindu-o ca o femeie ”frumoasă, uimitoare”.

În probabil cel mai puternic semnal de până acum, Donald Trump plănuiește o nouă candidatură pentru Casa Albă. Fostul președinte a declarat pentru New York Magazine într-un nou interviu că încă decide când – nu dacă – ar trebui să anunțe candidatura sa pentru alegerile prezidențiale din 2024, potrivit CNN.

Donald Trump, detalii de ultimă oră despre candidatura la prezidențiale

„Aș spune că marea mea decizie va fi dacă merg înainte”, a spus Trump într-un interviu publicat joi, după moartea primei sale soții, referindu-se aparent la alegerile intermediare din noiembrie.

Trump a confirmat că „a luat deja acea decizie” când a fost întrebat dacă intenționează să candideze. Unii republicani se tem că un anunț îi va submina într-un moment în care au șanse mari de a relua Camera și Senatul.

Timp de aproape un an, confidenți de-ai lui Donald Trump i-au spus fostului președinte să nu-și anunțe candidatura pentru alegerile 2024 înainte de cele preliminarii, argumentând că el ar putea fi un obstacol pentru candidații din 2022 și ar fi primul vinovat dacă republicanii ar avea performanțe slabe, notează The Washington Post.

Dar Trump a continuat să insiste în mod regulat pentru un anunț timpuriu în cadrul întâlnirilor private, pe măsură ce potențialii rivali din 2024 devin mai agresivi. Acum, un număr tot mai mare de aliați îl îndeamnă să-și urmeze instinctele ca o modalitate de a-și consolida poziția în partid și de a stimula prezența la vot pentru a ajuta GOP să preia Camera și Senatul anul viitor.

author avatar
Andreea Vlad
1.419 afisari

5 COMENTARII

  1. Mareste viteza bezmeticule ca se apropie dosarele de par.S-au lamurit americanii cum e cu vrajeala ” America mareata ” si ” va redau America americanilor ” dupa faza cu Capitoliul si deficitul de 3600 de miliarde de Dolari.

  2. ” today it’s hard to get
    a nice jewish girl:
    they all behave like ordinary shiksa
    or worst”

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger