AcasăȘTIRI EXTERNEIvana Trump, dusă pe ultimul drum de Donald și Melania / FOTO&VIDEO

Ivana Trump, dusă pe ultimul drum de Donald și Melania / FOTO&VIDEO

Ivana Trump, dusă pe ultimul drum de Donald și Melania / FOTO&VIDEO / Foto: printscreen

Donald Trump și cei mai mari copii ai săi s-au recules miercuri la o biserică din New York pentru a-și lua rămas bun de la prima soție a fostului președinte american, Ivana, care a murit săptămâna trecută la vârsta de 73 de ani.

Donald Jr, Ivanka și Eric Trump, cei trei copii ai miliardarului cu Ivana, s-au reunit cu fosta Primă Doamnă a SUA și actuala soție republicană Melania pentru o slujbă funerară la biserica St Vincent Ferrer din Upper East Side, în Manhattan.

„A fost întruchiparea visului american”

Donald Trump și Melania au intrat pe o ușă laterală, a constatat un fotograf al AFP, în timpul funeraliilor desfășurate în condiții de securitate sporită. În interior, Eric Trump a spus audienței că mama sa de origine cehă a fost „întruchiparea visului american” și o forță a naturii”, a relatat New York Post.

Rămășițele neînsuflețite ale Ivanei Trump au fost transportate de la New York la clubul de golf din New Jersey al fostului președinte Donald Trump, după ce copiii fostului cuplu au adus un omagiu mamei lor „deschizătoare de drumuri”,  în timpul slujbei de înmormântare.

Cei trei copii ai Ivanei – Donald Trump Jr, Eric și Ivanka – au luat cuvântul la slujba de la biserica St. Vincent Ferrer  în fața a 100 de persoane în doliu, printre care Donald, soția sa Melania și fiul lor Barron, în vârstă de 16 ani, scrie Daily Mail.

După slujbă, trupul neînsuflețit al Ivanei a fost scos din clădire într-un sicriu aurit, pe lângă familia ei și zeci de invitați VIP. O femeie, care părea a fi îngrijitoarea Ivanei, a plâns pe treptele bisericii în timp ce trecea sicriul.

Fosta schioare de fond și manechin, Ivana Trump, care a fost căsătorită cu Donald Trump între 1977 și 1992, a murit la vârsta de 73 de ani joia trecută, în locuința sa din New York, într-un accident survenit după o cădere pe scări, potrivit mai multor instituții media americane.

De-a lungul anilor 1980, soții Trump au fost unul dintre cele mai importante cupluri din New York, un statut de celebritate sporit de afacerile imobiliare în plină ascensiune ale lui Donald Trump.

Despărțirea lor foarte mediatizată de la începutul anilor 1990, care ar fi fost cauzată în parte de aventura lui Donald Trump cu actrița Marla Maples, a oferit conținut suculent pentru tabloidele din New York.

Ivana Trump și-a continuat propria carieră în lumea afacerilor, dezvoltându-și propriile linii vestimentare, bijuterii și produse de înfrumusețare și scriind cărți. Ea a fost căsătorită de patru ori , o dată înainte de Donald Trump și de două ori după.

author avatar
Tudor Borcea
672 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger