AcasăȘTIRI EXTERNEItalia, sub teroarea imigranților! „Violează, bat și omoară, suntem ca la război!”-...

Italia, sub teroarea imigranților! „Violează, bat și omoară, suntem ca la război!”- VIDEO

italiaItalia, sub teroarea imigranților! „Violează, bat și omoară, suntem ca la război!”- VIDEO / captură video

Parlamentul italian deschide o anchetă după ce sute de imigranți sunt acuzați că au „declanșat iadul” în orașele de pe malul lacului Garda, situat în nordul Italiei, la jumătatea distanței dintre Veneția și Milano.

S-a dezvăluit iadul pe plaja din Peschiera, pe 2 iunie, unde până la 2.000 de migranți au devenit violenți la o petrecere de stradă. Majoritatea participanților erau nord-africani, potrivit martorilor citați de ziarul italian Il Giornale.

Revolte violente la Peschiera, Italia

Primarul din Castelnuovo, Giovanni Del Cero, a fost și el prezent în timpul revoltei și a spus: „Am încercat să-i înțeleg, dar au strigat fraze absurde, fluturând steaguri ale diferitelor țări africane”, a relatat ziarul Corriere Della Sera.

O mulțime de nord-africani au participat la o petrecere stradală neautorizată, care a început destul de liniștit. Până la ora 13.00, la adunare au fost în jur de 600 de participanți care au cutreierat orașul, dar fără a provoca tulburări deosebite.

Situația a scăpat de sub control când a sosit un tren din Milano și un val de oameni, cel puțin 1.500 de adolescenți, s-a revărsat pe plaja Lacului Garda. Aproape toți au venit din provinciile Milano, Brescia și Bergamo.

Furtul unei poșete a fost suficient pentru ca prima încăierare cu bețe și cuțite să izbucnească. Apoi, mulțimea a invadat străzile de pe malul lacului și plaja.

„Au distrus totul”, a spus proprietarul unei afaceri din zonă, conform Corriere Della Sera.

„Au spart vitrinele magazinelor, au luat cu asalt trenul turistic și au blocat trecătorii aflați pe jos sau cu mopedul.” Când poliția a încercat să intervină, grupul de adolescenți a început să arunce cu pietre.

Turiștii, terorizați de imigranți

Unul dintre clipurile video de pe rețelele de socializare arată cum grupul a atacat un motociclist într-un ambuteiaj cauzat de o mulțime de petrecăreți și apoi a încercat să smulgă poșeta pasagerului.

„Mii de imigranți dezlănțuie iadul în Peschiera del Garda. Vandalism, lupte, bătăi cu poliția, înjunghieri, familii jefuite, turiști îngroziți și forțați să fugă. Procesul de integrare a migranților în Italia a eșuat în mod clar.”, se plâng localnicii pe Twitter.

Parchetul și Parlamentul italiane au deschis o serie de investigații, inclusiv într-un caz în care 30 de bărbați migranți ar fi agresat sexual șase persoane, toate adolescente, într-un tren la Milano. Ancheta include și incidentele violente din orașul Peschiera, o destinație turistică populară.

author avatar
Andreea Vlad
2.957 afisari

11 COMENTARII

  1. Nu e vorba de migranti neaparat,ci de generatiile noi tembele crescute de niste parinti batuti in cap,care de cand erau copii mici le-au pus telefoanele in mana si au fost crescuti cu ajutorul jocurilor si al feisbucului.

    • ba este exact vorba de imigranti africani majoritar musulmani. Vanataoare placuta itlaienilor daca le-a placut comunismul si l-au atarnat pe Musolini cu capul in jos.

      • Corect, aici au greșit trebuia cu capul în sus! Da’ care-i legătura cu africanii neomorati de mici ?

  2. @anonim
    -in 1982 izrael invada libanul
    -regina Anglia a trimis niste refugiati in ….Australia,pare corect!
    -pana in 2000 pushlamalele mici,
    nascute si crescute in Australia din libanezi
    au dezvoltat femomenul „rape leb style”,
    viol in grup in stil libanez(?????????????),
    2 oct. 2021 · Sydney gang rapist Mohammed Skaf granted parole after two decades behind …

    Rape „Leb Style” – Google Groups
    groups.google.com › topic › aus.politics
    „Leb Style” – a contribution to the multimix. … christian racist hate rape comes out of a mixture of cultural and islamic attitudes about western women …

    • Barbu Gh. Jegule , nimeni nu i-a chemat , futu-ten gura de borat sparanghelist si mata sifilitica , saracia si politicienii mafioti din tarile lor ce jefuiesc poporul , de aia Iohannis va trimite la cules ,borame-as puulokul in gura matii

      • BA exact ei ai-au chemat gunoi neo marxist purtulent si fetid . TOTI SPALATII PE CREIER SEXOMARXISTI PURTAU PANCARTE CU REFUGEES WELCOME!
        si vezi ca ma-ta are cratima, ingiti-ti-ai „puulokul” ca restul avem p u l i s de bagat in inima ta! BOULE!

        • Jeg rapanos muist Anonim de la 2022-06-20 13:50 13:50:03 mata nuare nici cratima , ca de-a tatea puloace a ramas stirba , sa ne lingi pe toti la gaura currului de mortaciune ambulanta , labbagiule iobag

      • Eu am postat la 13:21:25 , o sa fiu iarasi tarat sub prezidiul Raionului si supus molfaielii la flautele zburlite cu gusa pentru comportament huliganic .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger