AcasăȘTIRI EXTERNEUPDATE. Israel a bombardat şi aeroporturile din Damasc și Alep. S-au lansat...

UPDATE. Israel a bombardat şi aeroporturile din Damasc și Alep. S-au lansat şi într-un raid aerian asupra unei moschei din Cisiordania: „A fost folosită de terorişti ca centru de comandă” (VIDEO)

Armata israeliană a lansat un atac aerian, duminică dimineaţă, asupra unei moschei din oraşul Jenin, din Cisiordania, pentru a contracara ceea ce a numit „un atac terorist iminent”.

Israelul susţine că are noi informaţii care „sugerează că a existat un atac iminent venit de la o echipă comună Hamas şi Jihad Islamic” care se pregătea de la un centru de comandă subteran din moscheea Al-Ansar.

____________________

UPDATE 9.30: Un atac israelian cu rachete a lovit duminică dimineață aeroporturile internaționale din Damasc și Alep, în Siria. În urma atacului a fost ucis un angajat. De asemenea, aeroporturile nu mai pot fi utilizate.

Zborurile spre și dinspre aeroporturile din Damasc și Alep au fost redirecționate către aeroportul internațional Latakia, a precizat Ministerul Transporturilor.

________________________

Moscheea, într-o tabără de refugiaţi palestinieni

Moscheea este situată în tabăra de refugiaţi palestinieni din Jenin. Jenin este considerată o fortăreaţă a militanţilor palestinieni, vizată frecvent de raidurile armatei israeliene.

Tot conform armatei, „celula teroristă” a organizat un atac sâmbătă, 14 octombrie, în apropierea barierei de separare dintre Israel şi Cisiordania folosind un dispozitiv exploziv, dar fără a provoca victime.

Plănuiau un nou atac?

Recent a fost primită o informaţie care a indicat că teroriştii, care au fost neutralizaţi, organizau un atac terorist iminent.

Moscheea a fost folosită de terorişti ca centru de comandă pentru a planifica atacurile şi ca bază pentru punerea lor în aplicare, se arată în comunicat.

author avatar
Andrei Ștefan
558 afisari

4 COMENTARII

  1. Romania le da bani palestinielilor daca vin in Romania 79%.
    Daca nunluati torul inapoi si nu incetati asta o sa fac mare scandal public ca le faceti noaptea ca hotii romanii nunstou ca finanteqza teroristi

    • Stau in Bucuresti la bloc la et. 6, deasupra am avut timp de patru ani chiriasi „studenti” palestinieni la medicina, cica.Din prima zi de cand s-au instalat au inceput urlaturile si ragetele zi si noapte fara discriminare. Trantit usile incat imi vibrau mie geamurile. Aruncau gunoiul pe geam de la etajul 7 exact ca in Ferentari. Dupa ce se imbatau ca porcii vomitau pe geam peste aparatul meu de aer conditionat. Se strangeau cate 20 de insi in trei camere si se alergau prin caza urland. Rasete si urlaturi la ora 4 dimineata. Muzica religioasa de-a lor la 3 dimineata la un nivel de nesuportat. Toata ziua fara intrerupere „Alahusnackbar”. Precizez ca in toti anii astia nu am vazut picior de femeie pe la ei, probabil faceau baietii trenuletul.Am chemat politia de jdemii de ori prin 112, o SINGURA data le-a aplicat o amenda de 400 de lei. Doar atat!!! Curios este faptul ca inainte cu o saptamana de atacul din Israel din 7 octombrie, l-au chemat brusc pe proprietar si i-au dat casa in primire spunand ca ei nu mai stau acolo. O fi doar o coincidenta?
      Asa ca sunt lamurit pe deplin cine sunt palestinienii, saracii oprimati.

  2. Hamas foloseste covilii ca scuturi. Au bazele si lansatoarele de rachete im cladiri covile, sau langa, pe lamga scoli moschei spitale.
    Civilii din Gaza ori scapa de Hamas sau ce?
    Aaa stai asa ca se bucurau dupa 7 oct si imparteaundulciuriscuipau: femei si copii peste fata aia nemtoaica si se bucurau ca fost abuzata.
    Oricum se muktiplica precum sobolanii, sunt mereu victime si cuceresc vesrul cu plozii lor cu tot.
    Hai sa nu ne mai facem ca nu vor asta si nu lucreaza cu Hamas toti

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger