AcasăȘTIRI EXTERNEIsrael: Trei medicamente existente, eficiente împotriva Covid-19

Israel: Trei medicamente existente, eficiente împotriva Covid-19

Israel: Trei medicamente existente, eficiente împotriva Covid-19

Oamenii de știință din Israel spun că au identificat trei medicamente existente care au perspective bune ca tratamente anti-Covid-19, raportând că au ilustrat capacitatea ridicată de a combate virusul în testele de laborator.

Dacă medicamentele trec testul clinic pentru Covid, sunt de asemenea susceptibile să se dovedească eficiente pentru noi variante, spun oamenii de știință, deoarece vizează proteinele care abia se schimbă între mutații.

Eficiență de aproape 100%

Ei au plasat substanțe cu SARS-CoV-2 viu și celule umane in vitro. Rezultatele „au arătat că medicamentele pot proteja celulele de atacul virusului cu o eficiență de aproape 100%, ceea ce înseamnă că aproape 100% din celule au trăit în ciuda faptului că au fost infectate de virus”, a spus prof. Isaiah Arkin, biochimistul Universității Ebraice aflat la originea cercetării, pentru The Times of Israel.

„În schimb, în ​​circumstanțe normale, aproximativ jumătate din celule ar fi murit după două zile după contactul cu virusul”. El a adăugat că există indicii puternice că medicamentele vor fi robuste împotriva variantelor schimbătoare.

Reutilizarea medicamentelor existente

Arkin, care face parte dintr-un centru al Universității Ebraice, specializat în reutilizarea medicamentelor existente, a spus că a testat mai mult de 3.000 de medicamente pentru a fi adecvate, în ceea ce el descrie ca fiind o căutare a acului în carul cu fân.

Această abordare poate oferi o cale rapidă pentru găsirea tratamentelor, deoarece medicamentele au fost deja încercate și testate și speră să colaboreze cu o companie farmaceutică pentru a obține rapid medicamentele pe care le-a identificat testate clinic pentru Covid-19.

„Avem vaccinul, dar nu ar trebui să ne odihnim pe lauri și aș vrea să văd că aceste medicamente devin parte a arsenalului pe care îl folosim pentru a combate coronavirusul”, a spus el.

Un nou arsenal

Cercetările care au pregătit calea pentru studiul de laborator au fost evaluare și publicate dar studiul de laborator în sine nu a fost încă revizuit.

Când se confruntă cu SARS-CoV-2, medicamentele în cauză – darapladib, care tratează în prezent ateroscleroza; medicamentul pentru cancer Flumatinib; și un medicament pentru HIV – nu vizează proteina spike.

Mai degrabă, ele vizează una din alte două proteine: proteina înveliș și proteina 3a. Aceste proteine ​​- în special proteina din anvelopă – se schimbă cu greu între variante și chiar între bolile din familia coronavirusului. Ca atare, medicamentele care le vizează sunt susceptibile să rămână eficiente în ciuda mutațiilor, a spus Arkin.

author avatar
Tudor Borcea
634 afisari

1 COMENTARIU

  1. ce vrajeala ca si cel dela sauditi care defapt este acelasi ser ca si vacciunul pe baza de arn mesager se testau pe cancere deja fara sa stie sigur efectul ,nu are legatura cu tratarea ci daca nu te-ai vaccinat nu-i bai te prostim cu asa zis tratament !!?? cum vaxul nu este vaccin asa nu este nici acesta medicament !!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger