AcasăȘTIRI EXTERNEIsrael, pregătiri de război cu Iranul! Radarele Tel Avivului au ajuns până...

Israel, pregătiri de război cu Iranul! Radarele Tel Avivului au ajuns până aici, INCREDIBIL! – VIDEO

Israel, pregătiri de război cu Iranul! Radarele Tel Avivului au ajuns până aici, INCREDIBIL! - VIDEO / Foto: IAI

Israel a desfășurat un sistem radar în mai multe țări din Orientul Mijlociu, inclusiv în Emiratele Arabe Unite și Bahrain.

Potrivit postului israelian Channel 12, sistemul radar israelian din regiune are ca scop „contracararea amenințărilor cu rachete din partea Iranului”.

Colaborare Pentagon-Israel-țările arabe

Anterior, Wall Street Journal a raportat că partidele republican și democrat din Congresul SUA au introdus un proiect de lege care propune ca „Pentagonul să colaboreze cu Israelul și țările arabe pentru a-și integra capacitățile de apărare aeriană pentru a preveni amenințările iraniene”.

Proiectul de lege propune înființarea unui sistem de apărare antirachetă pentru a integra apărarea aeriană între Israel și țările arabe și, potrivit unor surse, propunerea urmărește să încurajeze aceste țări arabe și Israelul să se coordoneze mai bine în regiune.

Totodată, proiectul de lege este cea mai recentă încercare a Statelor Unite de a consolida cooperarea în domeniul apărării între Israel și Orientul Mijlociu după normalizarea relațiilor cu multe țări arabe, după ce aceste guverne au fost ostile Israelului.

Premierul israelian Naftali Bennett a încheiat, joi, o scurtă vizită în capitala Emiratelor Arabe Unite, Abu Dhabi, în cadrul căreia s-a întâlnit cu președintele Sheikh Mohammed bin Zayed Al Nahyan, iar Iran s-a numărat printre dosarele discutate de cele două părți.

author avatar
Tudor Borcea
1.294 afisari

5 COMENTARII

  1. Ce spun profetiile Sfintilor ortodocsi:
    1. Israel si SUA vor ataca Iranul, dar dupa ce Rusia va face praf tarile NATO din proximitatea sa, care au umilit-o.
    2. Desi vor reusi sa patrunda in Iran, Israelul si Statele Unite vor suporta o grea infrangere, la care va contribui si Rusia.
    3. Al Treilea Razboi Global va porni de la conflictul turco-elen, la instigarile Israelului, miza fiind Leviatanul.
    4. Israelul va fi ocupat.
    5. Pentru a elibera Israelul, Occidentul se va folosi de arma nucleara.
    6. Israelul se va obraznici si va vrea sa conduca Europa.
    7. Israelul este al treilea imperiu, Imperiul Sarpelui, si ultimul, care va mai zgudui lumea din temelii.
    8. Dupa ce Ierusalimul va deveni capitala Israelului, acesta va deveni sediul Guvernului Mondial.
    9. In Temulul refacut din Ierusalim va fi incoronat Fiul lui Lucifer, mesia asteptat de evrei, drept imparat al lumii.
    10. Dominatia globala a Israelului va tine 1260 de zile, care vor trece ca 420 de zile obisnuite, pentru ca ziua va fi redusa cu o treime.
    11. Ierusalimul ceresc va cobori pe pamant, in … BUCURESTI!

    • Da , deja conflictul dintre Grecia si Turcia capata proportii – Intra pe warnews247.gr si vezi informatii care nu se discuta in presa de pe Dambovita (foloseste un plug-in de browser pt tradus din greaca).
      Ziua deja trece FOARTE rapid – perceptia mea este de mai putin de 10 ore – Va veni si „timpul zero” atunci cand va cadea „vălul” metafizic/(carantina 3d de 12500 de ani) si Pamantul impreuna cu oamenii alesi/ramasi/salvati/rapiti vor ascensiona in densitatea a 5-a. Sistemul de viata va avea orientare spirituala, vom fi indrumati si ajutati de rasele Hiperboreene/Liriene/Plaiadiene cu civilizatii stabile si sisteme sociale ideale – Vezi misiunea Taygeta de pe Swaruu.org

    • Bați câmpii cu gratii mai Anonimule. Israelul deja conduce US și UE dar spre pierzanie. Arma atomica nu va mai fi folosita de nimeni pentru ca alte forte, superioare omului, decid asta. Spune dacă poți măcar un sigur accident într-un depozit de ogive nucleare în ultimii 50-60 de ani. Și alea acolo nu stau stivuite precum lemnele. Ce s-a-ntamplat la japonezi a fost ca omul sa vadă ce l-a învățat draku sa facă. Evreii pot sa se pise pe radarele lor asa cum au făcut și americanii cu Patriotul lor când le-au dat iranienii 22 de rachete în cap în bazele militare din Irak. Iar cu Ierusalimul coborât la Bucale sunt basme mistice. Exclus, ca îl fura banditii ce conduc Ro sau îl mănâncă șobolanii din sectorul condus de Clotilde.

  2. Asta e al treilea razboi mondial si ca in orice razboi Dumnezeu va decide , dar cine se apara are o sansa in plus!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger