AcasăȘTIRI EXTERNEIsrael lovește Siria. Morți și răniți. Se reia sângerosul „război de șase...

Israel lovește Siria. Morți și răniți. Se reia sângerosul „război de șase zile”?

Trei soldați din armata siriană au fost uciși și șapte răniți în lovituri aeriene în apropiere de Damasc, în noaptea de joi spre vineri. Siria a acuzat Israelul pentru aceste bombardamente.

Sursele de presă arabe au raportat că printre obiectivele vizate se numără avanposturi militare, un aeroport și birouri ale serviciilor de informații.

Gardienii Revoluției, vizați de rachete

Un oficial militar sirian a raportat că „vineri, la ora 00:32, Israel a tras o salvă de rachete de pe Înălțimile Golan asupra unor avanposturi (militare) din apropierea Damascului. Apărarea aeriană a fost activată și a interceptat majoritatea rachetelor. Lovitura a ucis trei soldați sirieni și a rănit alți șapte”, informează Israel Hayom.

Anterior, Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului, care este aliniat cu forțele de opoziție din Siria, a raportat că explozii puternice au fost auzite în Damasc și a mai afirmat că Israelul a lovit poziții militare în timp ce apărarea aeriană a țării încerca să intercepteze rachetele.

Observatorul a declarat ulterior că loviturile au vizat sediul central al serviciilor de informații aeriene ale armatei siriene, biroul unui oficial militar de rang înalt și un vehicul din apropierea aeroportului militar Mezzeh.

Rapoarte suplimentare au afirmat că rachete au căzut în apropierea unui punct de control de securitate de la aeroport, precum și asupra unui depozit iranian de arme iranian din apropierea satului Sayyidah Zaynab, distrugându-l.

Potrivit The Jerusalem Post, depozitul a fost vizat în Complexul Colonel Haitham Suleiman, construit de Iran, în orașul Hujeira, la sud de Damasc, și aparține Gardienilor Revoluției iranieni.

author avatar
Tudor Borcea
1.127 afisari

6 COMENTARII

  1. DE CE!?

    Jidovii ăștia nu sunt teroriști? Sunt doar rușii care-și apără conaționalii, nu?

  2. războiul de șapse zile,
    de atunci au inceput egiptenii sa predinda ca se impuiesc,
    cica sint 100 de milioane- le-ar trebui un recenzamint O.N.U,
    nu alta!

    (era unu prin talcioc,parea roman si spunea ca razboiul e rau,
    ca a vazut razboiul -il vazuse in 1973 in izrael,
    cam atat cu presupunerile stupide).

  3. arabia saudita-la fel,
    60 de milioane si petrol fara numar;
    ne indoim serios in privintra celor 1,4 miliarde de chinezi,
    celor 1,2 miliarde de indieni,etc,etc,etc.

  4. Gata, au mai pus de un razboi satanele jidovesti! Dracii astia nu pot trai, daca nu vad sânge în jurul lor….
    Blestemati sa fie în veci!

  5. nu inteleg prostia voastra aici cum ca dati vina pe jidani pentru orice. suspectez ca aveti probleme sexuale, precum incest mama-fiul, mama-fica,tata-fiul,tata-fica si multsi unchi si matusi. suspect si autostimulare; laba, frecatul lindicului. sa nu mai vorbim de perversii lgbt. asa ca salut garda si capitanul.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger