AcasăȘTIRI EXTERNEIsrael a intrat cu tancurile în Fâşia Gaza! Hamas pretinde că i-au...

Israel a intrat cu tancurile în Fâşia Gaza! Hamas pretinde că i-au capturat inamicului mai multe vehicule militare

Sprijinite de Iran, grupările Hamas, Jihadul Islamic Palestinian și Hezbollah urmăresc să anihileze Israelul

Armata israeliană şi-a „intensificat atacurile” în Fâșia ,începând de sâmbătă seara.

Vom ataca și mai mult în adâncime, cu scopul de a minimiza pericolele pentru forțele noastre, în următoarele faze ale războiului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IDF, contraamiralul Daniel Hagari.

Ambuscadă în apropiere de Khan Younis

Hamas susţine că luptătorii săi au distrus două buldozere militare israeliene și un tanc într-o ambuscadă în apropiere de orașul Gaza, Khan Younis.

Israel a confirmat că a atacat în interiorul enclavei palestiniene. Au adus un număr uriaş de trupe la graniță și a intensificat atacurile aeriene asupra Fâşiei.

1.400 de morţi, în Israel

„Vom intra în Gaza, o vom face în scop operaţional, vom distruge infrastructura şi teroriştii Hamas şi o vom face într-o manieră profesionistă”, a declarat şeful Statului Major al armatei israeliene, Herzi Halevi.

Peste 1.400 de persoane au fost ucise în Israel de luptătorii Hamas după 7 octombrie, potrivit autorităţilor israeliene.

author avatar
Andrei Ștefan
832 afisari

3 COMENTARII

  1. eu nu pot sa inteleg cum cea mai puternica armata din lume cum spune Chireac , care are cate un tanc pentru fiecare palestinian descult se tot chinuie atat , sau e vrajeala ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger