AcasăȘTIRI EXTERNEIran ameninţă Tel Aviv şi Haifa: au proiectat o dronă "sinucigaşă"

Iran ameninţă Tel Aviv şi Haifa: au proiectat o dronă „sinucigaşă”

Iran ameninţă Tel Aviv şi Haifa: au proiectat o dornă "sinucigaşă"

Iranul a dezvoltat o dronă „sinucigaşă” avansată cu rază lungă de acţiune „proiectată să lovească (oraşele) Tel Aviv şi Haifa din Israel”, a relatat luni agenţia semioficială iraniană Mehr.

Această dronă, ce se numeşte Arash-2, este o nouă versiune a dronei Arash-1, prezentată în 2019 şi care are o capacitate de zbor de 2000 de kilometri.

Ţinte: Aviv şi Haifa

„Vom distruge Tel Avivul şi Haifa dacă inamicul comite greşeli, la ordinul liderului suprem al revoluţiei (Ali Khamenei)”, a spus atunci Heidari, comandantul forţelor terestre ale Iranului, într-un discurs.

Altfel, Rusia a primit sute de drone iraniene care pot fi folosite în războiul din Ucraina, în ciuda avertismentelor SUA adresate Teheranului de a nu le expedia.

Confruntată cu sancțiuni economice și cu limitări ale lanțurilor sale de aprovizionare, Rusia s-a orientat tot mai mult către Iran ca partener și furnizor de arme.

author avatar
Andrei Ștefan
275 afisari

3 COMENTARII

  1. A fost un moment cu generalul Stanculescu cand era afacerist cu firma Balli in Anglia si a deranjat pe Stolojean cand i-a spus ca ” fura prea multe miliarde de dolari pe persoana fizica”In prima faza a fost chemat la TelAviv si intrebat daca e loial evreilor,si acesta a spus „da cum sa nu ce vreti sa fac”…” mergi la Teheran si aranjeaza cu iranienii sa nu ne mai atace Hezbollahul”….(adica misiune imposibila) Dupa ce a venit de la Teheran l-au bagat la puscarie ca e „terorist”…. Trageti voi ce concluzie vreti de aici.Eu am tras concluzia-Nici daca le dai luna de pe cer la astia nu le ajunge

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger