AcasăȘTIRI EXTERNEIpoteză șocantă a spionilor ruși, în legătură cu tentativa de asasinare a...

Ipoteză șocantă a spionilor ruși, în legătură cu tentativa de asasinare a premierului Slovaciei.

Ipoteză șocantă a spionilor ruși, în legătură cu tentativa de asasinare a premierului Slovaciei.Ipoteză șocantă a spionilor ruși, în legătură cu tentativa de asasinare a premierului Slovaciei.

Serviciul de informaţii externe al Rusiei (SVR) a transmis miercuri că „elitele globaliste totalitar-liberale” s-ar afla în spatele tentativei eşuate de asasinare a premierului slovac Robert Fico.

SVR susţine că această acţiune a fost menită să-i intimideze pe cei care au opinii diferite şi acţionează în interesul naţiunilor lor, iar Occidentul încearcă acum să muşamalizeze crima dând vina pe un trăgător singuratic.

Tentativa de asasinare a premierului slovac Robert Fico arată că elitele globaliste totalitar-liberale trec la o teroare politică deschisă împotriva oponenţilor lor„, susţine biroul de presă al SVR într-un comentariu postat miercuri pe pagina de internet a RIA Novosti.

Premierul slovac, considerat un politician populist, apropiat de Rusia, a fost împuşcat de un bărbat de 71 de ani, identificat de presa de la Bratislava drept poetul Juraj Cintula, care a fost deja „inculpat pentru tentativă de omor”, potrivit agenţiilor internaţionale de presă.

Află mai multe despre cine e bărbatul care l-a împușcat pe premierul slovac.

author avatar
Mihail Ioan