AcasăȘTIRI EXTERNEIpocrizie maximă la Bruxelles/ „Am greșit promițând Ucrainei aderarea la NATO”

Ipocrizie maximă la Bruxelles/ „Am greșit promițând Ucrainei aderarea la NATO”

Ipocrizie maximă la Bruxelles/ „Am greșit promițând Ucrainei aderarea la NATO”

Șeful diplomației europene, Josep Borrell, a recunoscut, de asemenea, că Occidentul a făcut greșeli în construirea relațiilor cu Rusia.

Occidentul a făcut o greșeală promițând Ucrainei aderarea la NATO, a declarat Înaltul Reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe și Politica de Securitate, Josep Borrell, într-un interviu acordat canalului LCI TV.

„Am propus lucruri pe care nu le puteam garanta”

„Sunt momente în care am fi putut reacționa mai bine. De exemplu, am propus lucruri pe care nu le puteam garanta, în special aderarea Ucrainei la NATO. Acest lucru nu s-a realizat niciodată. Cred că a fost o greșeală să facem promisiuni pe care nu le-am putut îndeplini”, a declarat Borrell, scrie Tass.

Șeful diplomației europene a recunoscut, de asemenea, că Occidentul a făcut greșeli în construirea relațiilor cu Rusia. „Astfel, am pierdut oportunitatea de a aduce Rusia mai aproape de Occident pentru a o descuraja”, a spus el.

Zelenski: „Nu mai cerșim în genunchi”

Săptămâna aceasta, președintele ucrainean Volodomir Zelenski a declarat că nu mai vrea să facă presiuni pentru aderarea Ucrainei la NATO. Acest proces de integrare rămâne unul dintre principalele motive invocate de Kremlin pentru a justifica invadarea Ucrainei.

„În ceea ce privește NATO, mi-am temperat poziția în această problemă în urmă cu ceva timp, când am înțeles că NATO nu era pregătită să accepte Ucraina”, a spus el într-un interviu difuzat de postul american ABC.

Zelenski a adăugat că nu vrea să fie președintele unei „țări care cerșește în genunchi” o calitate de membru al Alianței Nord Atlantice.

author avatar
Tudor Borcea
1.777 afisari

16 COMENTARII

  1. in 1997 EMIL CONSTANTINESCU , semna tratatul de buna vecinatate cu UCRAINA , aceptand cedarea bucovinei de nord ,si a sudului basarabiei ,intrebat de ce a semnat rusinosul tratat a raspuns UE SI NATO NU ACEPTA TARI CARE AU REVENDICARI DE FRONTIERA CU VECINI , asta trebuia sa ceara NATO SI UE de la UCRAINA se stie treaba cu frontierele dintre russia si ucraina ,aveti tratatul incepem discutile si asfel cred ca era evita razboiul ,sa speram ca PUTIN CRIMINALUL AJUNGE LA HAGA .

    • ”Zelenski a adăugat că nu vrea să fie președintele unei „țări care cerșește în genunchi” o calitate de membru al Alianței Nord Atlantice.”
      Cata mandrie! Actorasul cred ca joaca un rol pe scena.
      Ucraina in urmatorii 50 de ani nu va fi nici o membra UE si cu atat mai putin NATO. Cineva trebuie sa fie tampon intre UE si Rusia. Si una din tarile alea este Ucraina.

  2. Sa nu l facem putinist si pe asta ei sunt dar r incompetenti si executanti la ordinele americanilor care nu au ei greturi de soarta europenilor eisunt cu neomarxismul nom si executsnti ai papei cel mai mare agent pt nom!!!

  3. a devenit evident si pentru naivi ca este continuare planului de punere cu botul pe labe a popoarelor si devenirea lor dependente de pomenile date de guvernele corupte . exact aceleasi metode folosite cu ajutorul televiziunilor mituite in frunte cu trompeta globalistilor sorosisti latrina 3 , adica propaganda gretoasa , locul covidului fiind luat de rusia si putin .

  4. Birocratii de la UE sunt praf la diplomatie, praf la politici economice, in timp ce ghioceii de la Bucuresti stau in genunchi in fata lor. Salariile extrem de mari conteaza pentru ei.

  5. Mi se pare absurd sa ceri asta in razboi. Atat tari Nato cat si Ue fac enorm pt Ucraina. Poate in viitor o sa ajungeti daca deveniti pasnici si va ridicati tara din cenusa.Uite Ue ia in considerare cererea voastra de aderare la Ue…
    Dar asta nu se face de azi si maine si esti gata. Se face pe decenii…

  6. Deci una din criteriile de baza a Nato e sa fi factor de stabilitate in zona si sa ai armata inzestrata. Ucraina nu e nici una nici alta.

  7. Dar am inteles ca Ucraina are statut de partener pt Nato ceea ce nu multe tari isi permit.

    • Oh da! Trebuie sa cumpere cineva si arme de la americani, corvete de la englezi si torpile de la nemti.

  8. Occidentul este ipocrit in genere, condus de niste homo,babalaci, babete, dar ahtiati numai dupa bani. rusine

  9. AROGANTA ESTE O DOVADA A PROSTIEI !, ESTE MARE LUCRU CA BORRELL SA RECUNOASCA CA S-A GRESIT CU INVITAREA UCRAINEI IN NATO SI IN UE !.
    CAND IN POLITICA AI UN TIMMERMAN O URSULA NU-I DE MIRARE CA LURURILE MERG PROST . NICI CU BAROSO NU MI-E RUSINE SI EL A FOST TOT O BELEA.
    URSULA SI SECRETIZARILE LEGATE DE COVID SI BIGPHARMA INTR-O EUROPA CU ADEVARAT LIBERA SI CU DEMOCRATIE ADEVARATA,URSULA AZI ERA TRIMISA IN TRIBUNAL.
    UE SI SUA SUNT PREGATITE SA DECONTEZE UCRAINEI PAGUBELE ACESTUI RAZBOI ?, GRESELILE RECUNOSCUTE DE BORRELL SUNT ECHIVALATE PROSTIE ,IAR PROSTIA SE PLATESTE !.
    CAND PLATESTI ODATA DE DOUA ORI PROSTIILE FACUTE, ORI TE TREZESI ORI ESTI IDIOT SI ATUNCI ESTI ELIMINAT DIN JOC !.
    HAOSUL DE DOI ANI LEGAT DE COVID ,RAZBOIUL DIN UCRAINA SUNT DOVEZILE CLARE CA UE ESTE PE DUCA !, CA PROSTIA ,INCOMPETENTA SI IRESPONSABILITATEA ESTE LA EA ACASA LA BRUXELLES.

  10. Si Zelenski a gresit crezand minciunile occidentalilor. Trebuia sa se uite cu atentie la Finlanda si sa se intrebe de ce finlandezii NU asculta cantecul de lebada al celor care ii invita in NATO si in cloaca UE. Acum s-a lamurit cine sunt de fapt UE si NATO si „ajutorul” lor fratesc.

    • Actorul nu a crezut nimic. Vrea sa-i faca pe ucrainieni sa creada ca el nu e hot ci erou. Cum ramane cu vila lui de 3,8 milioane euro din Italia?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Reacţia DURĂ şi încisivă a lui Piedone după ce Nicuşor Dan a anunţat că rezolvă problema traficului în 2035: „Ai dat căruța în gard,...

Nicuşor Dan a venit cu un termen "optimist" pentru bucureşteni: problema ambuteiajelor din Capitală va fi rezolvată în 2023.”Analizăm concluziile studiilor de fundamentare care...

Stormy Daniels a povestit cum Donald Trump a provocat-o să-l „pleznească la fund”: „Mi-am pierdut cunoștința”

Fosta actriță de filme pentru adulți Stormy Daniels depune mărturie la New York, în procesul fostului lider de la Casa Albă și a povestit,...
proger