AcasăȘTIRI EXTERNEInterviul lui Tucker Carlson cu Vladimir Putin. Preşedintele rus, mesaj către SUA:...

Interviul lui Tucker Carlson cu Vladimir Putin. Preşedintele rus, mesaj către SUA: „Ne-ați păcălit!”. Ce spune despre relaţia cu Biden (VIDEO)

Vladimir Putin i-a acordat un interviu jurnalistului american Tucker Carlson. Totul a început cu o prezentare a legăturilor ample istorice și culturale dintre ucraineni și ruși.

Conducătorul rus a susținut în această parte motivațiile istorice pentru conflictul din Ucraina.

Putin consideră că are un drept istoric în Ucraina

Vladimir Putin consideră că Rusia are un drept istoric asupra unor părți din vestul Ucrainei.

Președintele Putin a mai susținut în mod repetat faptul că Federația Rusă a încercat în mod constant să negocieze soluții pentru a se ajunge la o înțelegere cu occidentul. Acesta a explicat că Rusia a transmis constant mesaje către Statele Unite, dar aceste mesaje au fost ignorate.

Ne-ați păcălit. Nu mă refer la voi personal când spun voi. Bineînțeles că mă refer la Statele Unite. Promisiunea a fost că NATO nu se va extinde spre est. Dar s-a întâmplat de cinci ori.

Au fost cinci valuri de expansiune. Noi am tolerat toate acestea. Am încercat să-i convingem. Le spuneam: “Vă rugăm să nu o faceți”. Acum suntem la fel de burghezi ca și voi.

Am văzut cum se rezolvă problemele în NATO. O să vă dau un alt exemplu acum, referitor la Ucraina. Conducerea SUA exercită presiuni și toți membrii NATO votează cu obediență. Chiar dacă nu le place ceva„, a spus Vladimir Putin.

Când a vorbit cu Biden

Refuzul colaborării în dezvoltarea unui scut antirachetă a făcut ca Rusia să investească în dezvoltarea tehnologiei rachetelor hipersonice. De asemenea, în privința expansiunii NATO momentul subliniat ca important a fost Summitul NATO din București când organizația și-a arătat deschiderea pentru aderarea Ucrainei.

„Ați vorbi cu președintele american. Când ați vorbit ultima dată cu Joe Biden?” – l-a întrebat Tucker Carlson pe Putin.

Ei bine, nu-mi amintesc când am vorbit cu el. Nu-mi amintesc. Putem să ne uităm. Am vorbit cu el înainte de operațiunea militară specială, bineînțeles.

Și i-am spus atunci, apropo, nu voi intra în detalii, nu o fac niciodată. Dar i-am spus, atunci, cred că faceți o greșeală uriașă, de proporții istorice, sprijinind tot ceea ce se întâmplă acolo, în Ucraina, îndepărtând Rusia.

I-am spus, i-am spus în repetate rânduri, apropo, cred că ar fi corect dacă m-aș opri aici”, a zis Putin despre colaborarea cu Biden.

 

author avatar
Andrei Ștefan
1.113 afisari

3 COMENTARII

 1. Ce e ala „drept istoric”, motiv sa ataci un stat ?
  Multe state ar avea ” drepturi istorice” impotriva altor state.
  De la Imperiul roman, incoace,
  dupa.mintea lui, toata lumea ar ataca pe toata lumea pentru o bucata de pamant. Rusii umbla cu pusca dupa aur, tezaur, porturi aducatoare de bani, terenuri fertile sa se imbogateasca.Cu munca..mai greu.

 2. putin a vorbit ca un adevarat barbat de stat. responsabil.
  a spus lucrurilor pe nume si a dat exemple concrete.
  voi, daca veti face pe prostii si slugarnicii, in continuare,… veti implini toate profețiile întocmai cum au fost spuse.
  profețiile au fost semnalul de alarma pentru oameni, pentru îndreptarea lor.
  profețiile au fost revelate tocmai ca sa nu se intample. vezi niniviteni.
  dar voi sunteți in continuare nătângi, încăpățânati de prosti si de aceea europa va fi pedepsită. rusii fiind biciul Celui Preainalt, varga Lui Dumnezeu pentru decadenta si decăderea popoarelor europene+sua.

 3. Omul a explicat pentru toți înfierbântații că nu au nevoie de teritorii. Dar nici nu pot să stea cu mâinile în sân atunci când etnicii ruși sunt măcelăriți sistematic și când teroristul global amenință să le instaleze rachete la graniță.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri