AcasăȘTIRI EXTERNEInterviul lui Tucker Carlson cu Vladimir Putin. Liderul rus a dezvăluit că...

Interviul lui Tucker Carlson cu Vladimir Putin. Liderul rus a dezvăluit că Occidentul se teme de o nouă ţară (VIDEO)

În interviul pe care i l-a acordat lui Tucker Carlson, liderul rus Vladimir Putin a scos apoi un alt as pe care i se pare că îl are în mânecă – organizaţia BRICS, din care fac parte, între altele, Rusia, China şi India şi a cărei preşedinţie este deţinută anul acesta de Moscova.

El a spus că G7 avea în 1992 o pondere de 47 la sută din economia mondială, în timp ce în 2022 a ajuns la circa 30 la sută. În schimb, BRICS avea numai 16 la sută în 1992, în timp ce acum are mai mult decât G7.

Crede că Occidentul se teme mai mult de China

Președintele Putin susține că nu are obiective teritoriale împotriva statelor membre NATO și că singurul motiv pentru care ar ataca un stat membru al Alianței este un atac direct împotriva Rusiei.

„Occidentul se teme de o China puternică mai mult decât de o Rusie puternică, deoarece Rusia a câștigat 150 de milioane de oameni, iar China are o populație de 1,5 miliarde de locuitori.

Iar economia sa crește cu pași repezi, adică 5% pe an. Înainte era chiar mai mult, dar asta este suficient pentru China.

Potențialul Chinei este enorm. Este cea mai mare economie din lume în prezent în ceea ce privește paritatea puterii de cumpărare și dimensiunea economiei. Depășește deja de mult timp Statele Unite și crește într-un ritm rapid.

Să nu vorbim despre cine se teme de cine. Haideți să nu raționăm în astfel de termeni„, a zis Putin.

Ar putea urma un război global?

Credeți că NATO este îngrijorată că acest lucru ar putea deveni un război global sau un conflict nuclear?” – l-a întrebat Tucker Carlson pe Putin.

„Cel puțin despre asta vorbesc ei. Și încearcă să își intimideze propria populație cu o amenințare rusească imaginară. Acesta este un fapt evident.

Iar oamenii care gândesc, nu filfizonii, ci oamenii care gândesc, analiștii, cei care sunt implicați în politica reală, pur și simplu oamenii inteligenți, înțeleg perfect că este un fals. Ei încearcă să alimenteze amenințarea rusă.

Pentru că nu avem niciun interes în Polonia, Letonia sau oriunde altundeva. De ce am face așa ceva? Pur și simplu nu avem niciun interes. Este doar o amenințare”, a răspuns liderul de la Kremlin.

author avatar
Andrei Ștefan
1.524 afisari

4 COMENTARII

 1. Acest interviu ii va face un mare deserviciu tovarasului Putin.
  Cum sa accepti ditamai Presedintele Rusiei, unui domn ,cu numele ….T.C…..din SUA, sa-ti puna intrebari timp de doua ore ???
  Pe cine reprezinta ,in primul rand ,acel domn milionar in dolari si urmaritori X ?!?
  SAU ,
  Atat de disperat sa fii ,incat sa-ti justifici faptele , printr-un PRIVAT ,repet,milionar in dolari si urmaritori X ?!?

 2. Europenii sa se teama de liderii slabi pe care ii au di care au vandut interesele lor pt ideologii impuse de onegheuri.

 3. Respect pentru PUTIN si TUCKER care au vorbit adevarul despre a acea pleava si borhot uman ,aceste resturi si scursuri de sclavi occidentali drogati si homalai care au pus botul la propaganda Diavolului ammerrllocc

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri