AcasăȘTIRI EXTERNEInterviul lui Putin a aruncat în aer Rusia. La propriu! Arde Moscova!...

Interviul lui Putin a aruncat în aer Rusia. La propriu! Arde Moscova! VIDEO

Un incendiu foarte puternic a izbucnit la Moscova.

Nu au fost puțini internauții care au remarcat faptul că totul s-a întâmplat chiar în contextul difuzării interviului pe care i l-a acordat președintele rus Vladimir Putin jurnalistului american Tucker Carlson. Iar publicul avea să afle ce i-a declarat liderul rus ziaristului din SUA.

Citiți și:

Interviul lui Tucker Carlson cu Vladimir Putin. Preşedintele rus, mesaj către SUA: „Ne-ați păcălit!”. Ce spune despre relaţia cu Biden (VIDEO)

Interviul lui Tucker Carlson cu Vladimir Putin. Liderul rus a dezvăluit că Occidentul se teme de o nouă ţară (VIDEO)

Pompieri și ambulanțe, la fața locului

Din câte se poate observa din imaginile distribuite pe rețelele de socializare, au fost flăcări uriașe ce au cuprins acoperișul unei clădiri. La fața locului au ajuns pompieri și ambulanțe. Din primele informații, sute de oameni au fost evacuați.

Un important incendiu a izbucnit în noaptea de joi spre vineri într-o clădire de locuinţe din nord-vestul Moscovei, ducând la evacuarea a „aproximativ 400” de persoane, potrivit autorităţilor ruse, care până în prezent nu au indicat cauza incidentului, relatează AFP.

Din imaginile postate pe reţelele sociale se poate observa o clădire mare al cărei acoperiş ardea, cu flăcări uriaşe. Mai mulți martori au privit întreaga situație, din stradă.

De asemenea, din imagini se poate vedea că la faţa locului se aflau maşini de pompieri şi de poliţie.

Incendiul, la acoperișul unei clădiri rezidenţiale cu şase etaje

„Centrul de management al crizelor (…) din Moscova a primit un mesaj despre un incendiu pe strada Şerniahovskogo nr. 2, unde era un incendiu pe acoperişul unei clădiri rezidenţiale cu şase etaje”, în apropierea staţiei de metrou „Aeroport”, au raportat pe Telegram serviciile municipale ale Ministerului Situaţiilor de Urgenţă.

„Serviciile municipale au fost trimise imediat la faţa locului”, au adăugat acestea, indicând că nu au „informaţii” despre posibilele victime în acest stadiu.

Patru mii de metri pătraţi sunt în flăcări, potrivit ministerului rus, care a precizat că la faţa locului au fost trimişi „peste 130 de specialişti”, precum şi „două elicoptere Ka-32” pentru a încerca să ţină flăcările sub control.

Aproximativ 400 de persoane, evacuate

Aceeaşi sursă a indicat, într-un comunicat separat, că „aproximativ 400 de persoane au fost evacuate”. „Au fost trimise autobuze la locul incendiului pentru a evacua aceste persoane”, a mai precizat sursa.

Până la acest moment autorităţile nu au făcut precizări cu privire la vreo posibilă cauză a incendiului.

Pe de altă parte, primarul Moscovei, Serghei Sobianin, a asigurat pe Telegram că „pompierii iau toate măsurile necesare pentru a stinge incendiul”.

„Locuitorii evacuaţi primesc ajutorul necesar”, a adăugat edilul.

author avatar
Andrei Coman
1.252 afisari

5 COMENTARII

  1. ANDREI ASTA TE MISCA GRIJA ?ARTICOL DE DOI LEI VEZI CA SUTE DE BLOCURI DIN BUC. AU RAMAS Fara caldura si apa calda propaganda ieftina eu nu te plateam pt. articol.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri