AcasăȘTIRI EXTERNEÎngropați de vii în ciocolată. Alertă la liderul mondial de dulciuri -...

Îngropați de vii în ciocolată. Alertă la liderul mondial de dulciuri – VIDEO

Îngropați de vii în ciocolată. Alertă la liderul mondial de dulciuri - VIDEO

Doi angajați ai gigantului american producător de dulciuri Mars Wrigley au fost salvați după ce au căzut în mod misterios într-o cuvă gigantică de ciocolată, a anunțat presa din SUA.

Accidentul a avut loc joi după-amiază la fabrica gigantului alimentar din Pennsylvania, în nord-estul Statelor Unite.

Pompierii au tăiat cuva pentru a-i salva

Potrivit Fox News și CNN, două persoane au fost salvate și spitalizate după ce au căzut într-una dintre cuvele uriașe ale companiei, care era plină de ciocolată.

Nu au fost oferite mai multe detalii cu privire la motivul pentru care acești angajați s-au aflat într-o situație periculoasă, neputând să iasă singuri din rezervorul plin de cacao. Potrivit serviciilor de urgență, citate de Fox News, pompierii au fost nevoiți să taie o deschidere în structura rezervorului pentru a-i scoate cât mai repede.

Comunicațiile de la gigantul american Mars Inc. nu au răspuns solicitărilor AFP și niciun detaliu nu a fost oferit presei locale cu privire la starea exactă a celor doi angajați, scrie Le Journal de Montreal.

Grupul familial Mars – ale cărui mărci cele mai cunoscute includ ciocolata și dulciurile Mars, Wrigley (gumă de mestecat), Milky Way, Snickers, M & M’s, precum și orezul Uncle Ben’s și hrana pentru câini Royal Canin – susține că este lider mondial în domeniul ciocolatei și gumei de mestecat, cu vânzări anuale de peste 30 de miliarde de dolari și aproximativ 100.000 de angajați.

author avatar
Tudor Borcea
589 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger