AcasăȘTIRI EXTERNEInflație record în SUA. Biden, în cădere liberă în sondaje. Câți americani...

Inflație record în SUA. Biden, în cădere liberă în sondaje. Câți americani îl mai aprobă pe președinte

Inflație record în SUA. Biden, în cădere liberă în sondaje. Câți americani îl mai aprobă pe președinte / Foto: printscreen

Peste 100 de zile, americanii vor fi chemați din nou la urne pentru midterms, adică alegerile de la jumătatea mandatului care permit reînnoirea Camerei Reprezentanților, dar și a unei treimi din cele 100 de locuri din Senat. Acest scrutin va fi unul delicat pentru Joe Biden, a cărui popularitate este în declin.

Alegerile de la jumătatea mandatului din SUA sunt inevitabil o provocare pentru Joe Biden. Cu 100 de zile înainte de termen, popularitatea președintelui american este în scădere. De un an de zile, sondajele de opinie îi sunt foarte nefavorabile.

Doar 38% dintre americani mai aprobă politicile lui Biden

Astăzi, doar 38% dintre americani aprobă politicile sale, în mare parte din cauza inflației record, care a atins cel mai ridicat nivel din ultimii 40 de ani. De mai multe luni, se prezice un val republican pentru alegerile din noiembrie. Aceasta ar trebui să permită Partidului Conservator să recâștige controlul Congresului, informează Europe1.

Cu toate acestea, alegerile de la jumătatea mandatului în Statele Unite sunt întotdeauna foarte dificile pentru putere. Barack Obama și Donald Trump și-au pierdut majoritățile la doi ani după ce au ajuns la Casa Albă.

Și totuși, cu 100 de zile înainte de alegeri, mai există încă ceva speranță pentru democrați. În primul rând, pentru că prețul benzinei este în scădere, după ce la începutul lunii iunie a atins cote record, iar acest lucru ușurează povara asupra portofelului americanilor.

Joe Biden se poate bucura și el că a obținut victorii politice în ultimele zile, în special ralierea unui senator centrist gata să voteze un plan de investiții majore pentru a reduce prețul medicamentelor și a lupta împotriva încălzirii globale.

Dar există încă un mare semn de întrebare cu privire la mobilizarea electoratului democrat după recentele decizii ale Curții Supreme de Justiție privind armele și avortul. Casa Albă insistă de câteva săptămâni că este necesar să fie aleși progresiști în Congres pentru a proteja drepturile americanilor.

author avatar
Tudor Borcea
422 afisari

5 COMENTARII

  1. Ce 100 de zile….in maxim o luna Demon-cratii astia fac praf USA o baga in razboaie.Nu au bani nu sunt acceptati nicaieri se pisa pe ei toate tarile din OPEC si chinezii le flutura armele.Plus ca sunt neomarxisti satanisti mana in mana cu grupul HITLER-SOROS din Davos

  2. PE RAMOLITUL BIDEN L-ATI VAZUT CAZAND IN MOD REPETAT PE SCARA AVIONULUI !,L-A SCHIMBAT CAREVA ?;BIDEN VORBEA CU NEPOATASA CARE ERA MOARTA !,L-A SCHIMBAT CAREVA ?;BIDEN LA SUUMITUL DIN IULIE 2022 IN LOC DE SUEDIA A SPUS ELVETIA !,PENTRU AMERiCANI ASTA-I TOT UNA !!!!!!!!!!!!! LA CATA GEOGRAFIE AU INVATAT !,L-A SCIMBAT CAREVA PE BIDEN CA ARE ALSHIEMER ??. Ca-I BIDEN IN CADERE LIBERA !,DACA LE-AR PASA DEMOCRATILOR L-AR SCHIMBA !,DAR L-AU PUS DOAR CA MARIONETA !,CA SA FACA CEI DIN UMBRA CEEA CE VOR .

  3. Pentru toate crimele savarsite impotriva umanitatii SUA plateste. Daca nu era schizofrenicul Biden sifamiglia lui mafiota era altul.oricum soarta SUA este pecetluita din momentul in care talhareste Europa rasariteana.

  4. Sunteți REGRESISTI NU PROGRESISTI … Văfuteti inKur ,vaDrogati și va place doar cearta și Războiul,eu nu văd niciun progres la voi Sataniștilor

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger