AcasăȘTIRI EXTERNEÎNFIORĂTOR! Un elev a deschis focul într-o școală din Belgrad/UPDATE: Bilanțul victimelor...

ÎNFIORĂTOR! Un elev a deschis focul într-o școală din Belgrad/UPDATE: Bilanțul victimelor + ce s-a aflat despre autorul cruntului atac – VIDEO

sursa foto: captură video Tweeter/ Sky News

Un caz absolut înfiorător a șocat Serbia. Din primele informații, mai mulți copii au fost răniți într-o școală din capitala țării, Belgrad, după ce un elev a deschis focul.

UPDATE: Pe măsură ce au trecut orele de la aflarea primelor amănunte despre tragedia care a șocat Serbia au apărut informații noi în acest caz dramatic. Inclusiv despre băiatul acuzat de comiterea atacului cu urmări înfiorătoare. S-a aflat că se numește Kosta.

 

Potrivit presei din Serbia, Kosta este unul dintre cei mai buni elevi ai școlii unde a comis crima și a câștigat numeroase premii, notează ziare.com.

S-a aflat și cum anume ar fi reacționat adolescentul în momentul în care a fost prins. Pentru că, după masacru, se pare că băiatul ar fi ieșit calm din școală. Ar fi fost reperat rapid de o patrulă de poliție și arestat. Conform sursei citate, elevul a fost dezarmat, iar când inspectorul îl încătușa, l-a întrebat de ce a tras. Iar Kosta i-a spus polițistului: „Sunt un psihopat!”, au declarat sursele publicației informer.rs, preluat de site-ul menționat.

UPDATE: Din păcate, bilanțul victimelor atacului de la unitatea de învățământ din capitala sârbă a crescut.

Cel puțin 8 elevi și un agent de securitate au murit, potrivit site-ului BBC. Alți șase elevi și un profesor au fost răniți în atac și au fost transportați la spital, anunță Ministerul de Interne într-un comunicat.

Conform aceleiași surse, poliția a arestat un elev de 14 ani, în legătură cu atacul de miercuri dimineață.


Cinci copii au fost răniți și un agent de securitate a murit, potrivit The Mirror. Nenorocirea s-a întâmplat după ce un copil a furat arma tatălui său și a deschis focul într-o școală, miercuri dimineață.

Din primele date, atacul șocant a avut loc într-o școală elementară din Vracar, Belgrad. Nu e clar deocamdată cum de a fost posibil ca minorul să ajungă să aibă acces la armă.

Polițiștii au ajuns de urgență la fața locului. Se pare că atacatorul ar fi un băiat, elev de clasa a VII-a. Acesta ar fi deschis focul în timpul orei de istorie, transmite aceeași sursă.


La fața locului au ajuns mai multe ambulanțe. După ce s-a aflat despre incidentul înspăimântător, părinții speriați s-au grăbit să ajungă la școală, pentru a-și găsi copiii și a afla informații despre starea lor.

Nu se cunosc deocamdată detalii cu privire la motivul care ar fi putut sta în spatele acestui atac înfiorător.

 

author avatar
Andrei Coman
703 afisari

3 COMENTARII