AcasăȘTIRI EXTERNE„Îndeplinirea obiectivelor de diversitate”. Forțele Aeriene britanice suspendă angajarea bărbaților albi /...

„Îndeplinirea obiectivelor de diversitate”. Forțele Aeriene britanice suspendă angajarea bărbaților albi / Agendă „woke”, în pline tensiuni cu Rusia

„Îndeplinirea obiectivelor de diversitate”. Forțele Aeriene britanice suspendă angajarea bărbaților albi / Agendă „woke”, în pline tensiuni cu Rusia / Foto: printscreen

Royal Air Force (RAF), forțele aeriene din Marea Britanie, au fost nevoite să suspende ofertele de locuri de muncă pentru bărbații albi pentru a „îndeplini obiectivele de diversitate”.

RAF a „suspendat efectiv” angajarea de recruți bărbați albi pentru a îndeplini țintele „imposibile” de asigurare a diversității în cadrul forțelor armate britanice, au afirmat surse din domeniul apărării.

„Compromiterea securității țării”

Sursele au declarat că situația l-a determinat pe șeful de recrutare al RAF, un ofițer superior, să demisioneze în semn de protest, deoarece restricțiile de angajare ar putea submina capacitatea de luptă a serviciului.

Sursele anonime din domeniul apărării l-ar fi acuzat, de asemenea, pe comandantul aviației militare, Sir Mike Wigston, că a compromis securitatea Regatului Unit într-un moment crucial, având în vedere amenințările tot mai mari din Rusia și a China.

Susținând că Marea Britanie se confruntă cu un nivel de creștere a tensiunilor similar cu cel care a precedat cel de-al Doilea Război Mondial, una dintre surse a declarat: „Deci, vă uitați la șeful RAF și el este pregătit să încalce cerințele operaționale ale forțelor aeriene doar pentru a ajunge la țintele diversității”, informează Express.

Un purtător de cuvânt al lui Rishi Sunak, candidatului conservator la șefia partidului și la postul de prim-ministru, a afirmat: „Singurul lucru care ar trebui să conteze la recrutare este caracterul, nu sexul sau culoarea pielii”. „Faptul că Ministerul Apărării permite ca securitatea Marii Britanii să fie potențial pusă în pericol de o campanie pentru așa-numita «diversitate» nu este doar rușinos, ci și periculos”.

Sursele au afirmat că RAF ar putea să nu obțină un număr suficient de personal în speranța că mai multe femei și minorități etnice vor aplica pentru a îndeplini cotele de diversitate.Un purtător de cuvânt al forțelor aeriene a negat acuzațiile: „Nu există nicio pauză în recrutarea Royal Air Force și nicio nouă politică privind îndeplinirea cerințelor de recrutare în timpul anului”.

„Ca și în cazul Marinei Regale și al Armatei Britanice, facem tot ce putem pentru a încuraja recrutarea din partea grupurilor subreprezentate și pentru a ne asigura că avem o forță de muncă diversă”.

Agendă „woke” în forțele aeriene

Dar sursele au criticat obiectivele privind diversitatea, una dintre ele spunând: „Suntem cu toții cu adevărat pro-diversitate și dorim să vedem o mai bună reprezentare în toate serviciile, dar nivelurile de ambiție pentru obiectivele etnice sunt absolut nebunești”. O altă persoană a calificat aceste obiective drept „imposibile”.

Sursele au subliniat, de asemenea, alte modalități prin care șeful Statului Major al Forțelor Aeriene a adaptat forțele la era modernă și au afirmat că acestea sunt dovada unei agende „woke”. Printre schimbările pe care le-au evidențiat se numără permiterea personalului să își lase barbă și adoptarea termenilor „neutri” de gen.

author avatar
Tudor Borcea
619 afisari

8 COMENTARII

  1. Pai sa angajeze ciori, ca alea zboara singure, nu au nevoie de avioane. Si arunca gainati din zbor pe rusi si chinezi.

  2. Pai ce sa spun,nici noi nu suntem mai breji. Pe noile Carti de identitate in loc de SEX scrie GEN.Motivatia ca nu s-a renuntat la GEN este cica sa-i ”menajem”pe LGBT.Iata un succes al satanei,care ne deformeaza identitatea prin slugarnicia GRATUITA a guvernantilor actuali.O sa devenim o tara de ”genderi”iar acest lucru este = APOSTAZIE si INCHINARE LA SATANA.Acuma fiecare este liber sa accepte sau nu.Acum nu CIP-ul este problema(el va fi problema doar cand va fi implantat in corp) ci ACCEPTAREA denaturarii identitatii fiintei umane asa cum a dat-o Dumnezeu.

  3. Armata NATO este din drogati ,travestiti ,pedofili ,homolai si ciorile ,gunoaiele umane

  4. Nu ar trebui selectati dupa gen sau culoare , ci dupa dorinta de a apara militar si de a se sacrifica pentru UK.
    Cam greu la emigranti.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger